Klokken 15.30 er det klart for avspark på Moan, hvor Levanger tar i mot serieleder Kristiansund i 1. divisjon. Etter fire nederlag på de fem siste kampene var kaptein Per Verner Rønning klar på hvor skoen har trykket i det siste.

– Når vi skårer tre mål på bortebane skal det holde til seier. Vi slipper inn for mange mål og har helt klart en jobb å gjøre defensivt. Vi må finne tilbake til den følelsen og strukturen vi hadde i forsvar tidligere i sesongen, uttalte kapteinen til Innherred lørdag.

Han tror imidlertid det passer godt at Kristiansund er motstander søndag.

– At vi møter ligaens topplag akkurat nå passer oss egentlig ganske bra. Vi har ingenting å tape og skal gå ut og angripe fra start av, lover Rønning.

Han returnerer selv fra suspensjon sammen med Adria Mateo Lopez. Vegard Voll må på sin side se kampen fra tribunen etter å ha blitt utvist mot Bryne.

Kristiansund tapte onsdag 1-2 hjemme for Kongsvinger, et lag som også jakter opprykk. Da lagene møttes i vår brant LFK blant annet et straffespark, og KBK vant 1-0.

Toppoppgjør på Verdal

Og om du er virkelig interessert i fotball, byr søndagen på muligheten for å ta turen til Verdal stadion senere på ettermiddagen.

Klokken 18.00 byr Verdal opp til dans når Orkla gjester arenaen. Trener Jann Rindsem forventer et tett oppgjør.

– Det er kun to poeng som skiller oss så det er tett i toppen. Vi må fokusere på oss selv først og fremst, men har trent den siste uka ut i fra at vi møter Orkla søndag. Vi vet hva som kommer. Vi hadde de i knestående i vårsesongen og jeg har stor tro på at vi skal slå dem på hjemmebane, sier Rindsem.

I vår endte kampen i sør-fylket med 1-1, og målgjører Rune Johnsen er klar for å straffe eventuelle feil fra gjestene.

– Det blir nok en typisk toppkamp. Den som vil mest og går inn for å vinne krigen, vinner kampen. Orkla spiller 4-3-3, har raske vinger og er nok bedre offensivt enn defensivt. Det må vi prøve og utnytte, og jeg er klar for å skåre enda flere mål, sier Johnsen.

Resultatene lørdag må sies å være gunstige for både Verdal og Orkla, som er henholdsvis nummer 6 og 3 på tabellen. Charlottenlund og KIL/Hemne på plassene i mellom tapte nemlig begge to lørdagens oppgjør. Det betyr at Verdal med seier søndag vil passere hele tre lag. I så fall vil laget ligge på 3. plass når åtte serierunder gjenstår i den ekstremt jevne avdelingen.