Den uhøytidelige fotballcupen arrangeres på Verdal stadion. Åtte lag er påmeldt og mandag var det trekning av puljer og kampoppsett i klubbhuset. Cupen arrangeres i et samarbeid mellom NAV Levanger og Verdal, Levanger og Verdal kommunene, samt FMS Innherred og Fides.

Gratis servering

– Vi ser fram til å samle ivrige deltakere til en ny cup og håper også at det kommer en del tilskuere og lager en fin ramme rundt arrangementet. Det blir gratis servering av vaffel, pølse med brød, kaffe og frukt til alle som kommer innom, inviterer Espen A. Johansen i arrangørstaben.

I fjor var det Homla som stakk av med seieren i cupen med samme navn.

– Vi vant cupen for første gang siden vi startet denne tradisjonen og det var stor stas for alle på laget, sier Johansen, som selv spiller på Homla.

Svarva mot Iversen?

Mandagens trekning ble høytidelig foretatt av varaordfører i Levanger, Alf Magnar Reberg, ordfører i Verdal Bjørn Iversen og fra politiet i Levanger og Verdal. Årets cup spilles fredag på Verdal stadion med kamper fra klokka 10.30 til 15.

Puljetrekningen endte slik: Pulje 1: Levanger kommune, Politiet, Verdal kommune, Jarlegården. Pulje 2: Homla, Fides, NAV, FMS Innherred.

Så gjenstår det å se om vi får se en duell mellom ordførerne Bjørn Iversen og Robert Svarva i pulje 1. Sistnevnte stilte som keeper i fjorårets cup.