Ifølge Trønder-Avisa har Stjørdals-Blink sendt ut en pressemelding torsdag, der de formidler at Nils Petter Austad blir ny trener etter Gary Hogan som var ferdig i klubben tidligere denne uka.

– Foreløpig er det skrevet en kontrakt for resten av 2016-sesongen, men begge parter har intensjoner om å få på plass en langvarig trenerkontrakt, går det frem av pressemeldingen - som etter hvert også havnet ut på Blinks hjemmeside.

Første kamp for Austad blir mot RBK2 kommende søndag.

Nils Petter Austad var assistenttrener i Blink i fjor, og var ønsket som hovedtrener i år. Men han fikk også et tilbud om å bli assistenttrener i Ranheim, og takket ja til det, blant annet av hensyn til tidsbruk utenfor normal arbeidstid i jobben ved Verdal videregående skole.

I sommer ble engasjementet i Ranheim avsluttet på grunn av klubbens økonomiske situasjon, men nå kommer han altså tilbake i trenergjerningen igjen i Stjørdals-Blink.

Blink vil slite med å få plass i den nye 2. divisjonen, idet de har åtte poeng opp til en plass der med fem kamper igjen av sesongen. Men de ambisiøse stjørdalingene satser nok alt på å rykke opp igjen neste sesong, kanskje i avdeling med Verdal dersom de klarer å bli topp fem i 3. divisjon.