- Sponsorene sørger for gratis inngang for absolutt alle, og da håper vi fotballinteresserte kjenner sin besøkelsestid og møter opp, sier daglig leder Hroar Stjernen i Levanger Fotballklubb.

Skal synes

- Vi går i et spleiselag med NTE, og betaler for hvert sete på stadion i denne viktige kampen, sier TOBB-direktør Torkild Iversen.

- Publikum skal virkelig få merke at NTE og TOBB spiller på lag med LFK. Vi skal være synlig på stadion, og oppfordrer alle til å komme på kamp. Her vanker det overraskelser, sier Stig Frode Mære i NTE.

Hroar Stjernen nekter ikke for at han er litt skuffet over publikumsoppslutningen denne sesongen. Oppmøtet var bra i starten, det toppet seg med fullt hus mot Ranheim 16. mai, men siden har det vært glissent på Moan. Selv da klubben lå oppe på en sensasjonell andreplass på tabellen, kom det færre enn 1.000 tilskuere på hjemmekamp.

Vel 1.000 i snitt

- Vi trenger mer støtte av flere grunner. Spillerne fortjener det, og publikumstall under pari innebærer at inntektene blir noe lavere enn vi ønsker. Per i dag ligger vi an til et lite økonomisk underskudd, men det kan vi rette opp i en spennende høstavslutning, sier Hroar Stjernen.

- Det tar tid å bygge opp en fotballkultur. Vi er på vei, og TOBB og NTE er viktige støttespillere i dette arbeidet, sier sportslig leder Andreas Holmberg.

Levanger har offisielt hatt 12.950 tilskuere på sine hjemmekamper så langt. Det gir et snitt på 1.079 kamper, og bare seks klubber har dårligere publikumsstøtte. Fredrikstad har til sammenligning over 4.300 tilskuere i gjennomsnitt på hjemmekampene. Totalt har over 300.000 mennesker sett Obosliga-fotball hittil i sesongen.

Søndag kommer altså KFUM på besøk, og Oslo-klubben kjemper for sin videre eksistens i Obosligaen - mens Levanger er tilbake i kampen om kvalifisering til opprykk. En kvalik-plass krever minst tre seirer i de fire siste kampene - tre av dem er på eget kuntsgress.

Hestegrei spiller

- Vi har mye å spille for. En kvalik-plass vil være fantastisk, sier Hroar Stjernen.

Den lokale trubaduren Magnus K. Hestegrei kommer på arenaen og skal spille opp til fest fra klokka 14, en time før kampstart. TOBB og NTE vil ha stands på stadion, og arrangørene lover liv og røre på Moan denne ettermiddagen.