Onsdag kveld slo Levanger Håndballklubb Skrim Kongsberg hele 35-24 på bortebane i Kongsberghallen. Det var Levangers andre seier på de første fire kampene i årets 1. divisjon, hvor LHK nå står med fire poeng på like mange kamper i sesongåpningen. At nyopprykkede Levanger skulle slå en antatt toppklubb som Skrim, forundrer trener Christer Karlsson i FBK, ifølge Fredrikstad Blad.

- Merkelige resultater

- Det har vært mange merkelige resultater. Plutselig ser det ut til at Molde har fått opp dampen, og hvordan Levanger-laget vi slo med 20 mål plutselig slår Skrim borte er for meg en gåte, sier Karlsson og henviser til at flere klubber i 1. divisjon har startet sesongen ustabilt og uforutsigbart.

Han har derfor sluttet å la seg overraske over sluttresultatene i 1. divisjon.

Tett i starten

Fana leder divisjonen under eliteserien med åtte poeng på fem kamper foran Fredrikstad på sju poeng på fire kamper. FBK er den eneste klubben som er ubeseiret. Levanger ligger på niendeplass med sine fire poeng, men det er kun to poeng opp til Viking TIF på tredjeplass med seks poeng på fem kamper.

Søndag klokken 17 møter LHK Aker Topphåndball til dyst i Trønderhallen. Aker ligger på sjetteplass, også med fire poeng på fire kamper.