Men den teoretiske muligheten er faktisk til stede  etter at Mjøndalen tapte mot Kongsvinger i går. Dersom Mjøndalen avgir poeng mot KFUM Oslo til helga, og Levanger slår Raufoss - blir siste seriekamp en ren finale om den siste play off-plassen i Obosligaen. Søndag 30. oktober møtes Levanger og Mjøndalen på Moan.

For mye snakk

- Forutsetningene er godt kjent, men jeg tror ikke vi skal snakke så mye om den akkurat nå. Vi får vente å se hva som hender til helga, sier Hroar Stjernen.

- Men alt kan skje i fotball?

- Ja, det er vi fullt klar over. Men vi snakket kanskje i overkant mye om kvalik-muligheten etter seieren over Fredrikstad i august, og deretter vant vi jo ikke en fotballkamp på sju runder! Nå får vi ta en kamp ad gangen, og sikter oss inn mot en sjuendeplass på tabellen.

Kostbar reise

En sjuendeplass vil gi Levanger FK om lag 2,5 millioner kroner i honorar fra TV-avtalen, og vil langt på vei skape balanse i regnskapet. Om det skulle ende med kvalik, vil det koste LFK et sekssifret beløp fordi man helt sikkert må ut i en bortekamp - sannsynligvis mot Jerv i Grimstad. I tillegg vil det utløse bonuser til spillere.

I play off skal lag nummer tre og fire spille hjemme mot henholdsvis lag nummer seks og fem på sluttabellen - Levanger kan i beste fall havne på sjetteplass.

- Jeg sier "den tid - den sorg" når noen antyder kvalik. Vi skal være meget godt fornøyd med sesongen om vi ender på sjuendeplass, påpeker Hroar Stjernen.