- Jeg skal selv stå i døra, og sørge for at bare Stallions-medlemmer slipper inn denne gangen. Det blir et lukket arrangement når vi setter oss ned for å se den viktige kampen mot Raufoss, sier Stallions-leder Jon Håkon Boneng.

Spanderer en sesong

Han og flere andre drivkrefter har blåst ordentlig liv i supporterkulturen i trehusbyen, og Stallions nærmer seg 200 medlemmer. Neste sesong skal klubben samle enda flere.

- I dag er det et lukket arrangement på LFK-Pøbben, men du får adgang ved å melde deg inn i Stallions. Det koster bare 200 kroner, og medlemsskap som blir tegnet - nå gjelder også for neste sesong. Vi spanderer hele 2017-sesongen, sier Frank Olsen.

Både han og Boneng tok store byrder da puben ble bygd om og gjort til LFK-Pøbben. Backlund takker for innsatsen med å gjøre den til et eksklusivt sted for LFK-supportere ved spesielle anledninger - som når det handler om sesongens siste bortekamp i 1. divisjon.

Levanger må vinne, og Mjøndalen må avgi poeng mot KFUM Oslo for at det skal være håp om kvalifisering til eliteserien for LFK. Om dette skulle skje, blir det en ren finale om den aktuelle sjetteplassen neste søndag - når Levanger er vertskap for akkurat Mjøndalen!