Bare formaliteter gjenstår før den svenske midbanespilleren Tobias Luvenberg gjenforenes med sine tidligere lagkamerater i Verdal.

– Vi har ikke signert noen papirer enda, men det skal vel mye til for at vi ikke blir enig.

Tobias Luvenberg er tilbake på gamle trakter. Oppholdet i Gjøvik ble ikke som forventet – noe skader hadde en god del av skylden for.

Bor «under trappa»

Nå er han imidlertid tilbake i Verdal – med jobb hos Grande, og bor under «trappen», som han sier, hos sin gamle lagkamerat i LFK, Erik Skeie.

Planen er at Luvenberg også skal trene et av de yngre lagene i Verdal, kombinert med spill for A-laget.

– Jeg har lyst på en trenerkarriere etter hvert, og da vil jeg gjerne prøve meg allerede nå, sier den sympatiske svensken.

Nytt og spennende

Luvenberg sier han gleder seg å spille under Nils Petter Austad, og har fått et godt inntrykk av treneren, som også gjør comeback i Verdal.

– Regionligaen blir spennende med et høyere nivå. Jeg gleder meg også til å møte guttene på laget igjen. Det var et veldig godt miljø, og det er klart at det betyr mye når jeg når jeg nå høyst sannsynlig havner i Verdal igjen, sier Tobias Luvenberg til Innherred.no.

Keeperhelt

Den polske keeperen Maciej Raniowski kan også være på veg tilbake til Verdal. 20-åringen imponerte stort etter at tidligere trener Jann Rindsem hentet ham til de blå og hvite før årets sesong. I sommer valgte han imidlertid å reise tilbake til hjemlandet av familiære årsaker.

Raniowski har ikke glemt sine lagkamerater og klubben. I dag la han på Youtube ut et vakkert videosammendrag fra kampen som sikret Verdal plass i regionligaen neste sesong, Jann Rindsems avskjedskamp på hjemmebane der Verdal vant 2-1 mot KIL/Hemne og treneren ble så glad at han løp over hele banen for å juble med spillerne.

I videoen er det også klipp fra jubelen i garderoben. Garderoben som Raniowski ikke utelukker at han kommer tilbake til.

– Jeg vil gjerne tilbake. Kanskje allerede i vinter, sier Raniowski til Innherred.no.

Maciej Raniowski ønsker seg tilbake til Verdal. Foto: Kristian Stokdahl