34-åringen bor og arbeider i Trondheim, men fra nyttår tar han med familien til trehusbyen. Vegard Voll har fast jobb som lærer ved Charlottenlund videregående skole, men vil helst ikke fortsette den evinnelige pendlingen for verken arbeid eller fotball.

Annen rolle i LFK

– Jeg er interessert i å høre om det fins jobbmuligheter i Innherredsområdet. Jeg har jobberfaring fra barnehage, elevtjeneste på videregående (miljøarbeider), lærer i mediefag og engelsk på videregående og initiativtaker og instruktør for fotballfritidsordning. Jeg er åpen for nye utfordringer. Ta gjerne kontakt, lyder oppfordringen fra Voll.

– Du kan ikke sørge for familien med betingelsene du får i LFK i 2017?

– Nei, det kan jeg definitivt ikke jeg gjøre. Nå har jeg fått en forlenget kontrakt, og er fornøyd med det. Slik jeg ser det, blir dette min siste sesong som aktiv på høyt nivå – men jeg ser gjerne for meg en fremtidig rolle i klubben.

Arbeidskapasiteten er det ingen ting i veien med. Vegard Voll har i perioder jobbet i full stilling, pendlet mellom Trondheim og Levanger for å spille fotball – og i tillegg studere ved siden av å være småbarnspappa. Han er slett ikke redd for å ta et tak:

Bruke positivt

– Jeg er veldig godt vant til lange dager, og har også tilbudt Levanger Fotballklubb mine tjenester utenfor banen. Jeg er veldig åpen for hva det måtte være, er utadvendt, liker å arbeide med medmennesker og kanskje dukker det opp noe som egner seg? undrer midtbanekjempen og den fremste kontinuitetsbæreren i LFK.

– Hva mener du om å spille seriekamper i Steinkjer kommende sesong?

– Jeg ser at det er et alternativ, all den stund man neppe rekke å få ferdig Nye Moan. Guldbergaunet har vel de fleste fasiliteter som Norges Fotballforbund krever, og vi må gjøre det beste ut av en slik situasjon. Da får vi en gyllen anledning til å markedsføre oss skikkelig lokalt – utenfor Levangers grenser, og trekker et bredere publikum enn stort sett bare levangsbygg. Og steinkjerbyggen får muligheten til å svelge kamelen – og kanskje slutte opp om Nord-Trøndelags fotballfyrtårn, filosoferer Vegard Voll.