Verdal idrettsråd hadde styremøte mandag kveld, og der ble det besluttet å tildele idrettens ildsjelpris for 2016 til Nils Reidar Olsen.

Humørspreder

Han har var med på å starte opp Verdal badmintonklubb i 1980, og har vært aktiv medlem i alle år. I løpet av de 36 årene har han hatt verv som både formann, kasserer, sekretær og styremedlem, i tillegg til å være fast sjåfør når klubbens utøvere har vært på turneringer i hele Midt-Norge og Nordland.

Olsen har også en karriere selv som spiller, selv om han i alle år har prioritert de andre medlemmene foran sin egen karriere. I nominasjonen het det ellers at han er en skikkelig ildsjel og har et humør som gjør at spesielt barn og ungdom i klubben har følt seg velkommen på alle treninger og turneringer.

– Verdal badmintonklubb hadde neppe eksistert i dag om det ikke var for nettopp Nils Reidar Olsen, fastslås det.

Litt ekstra spesielt

Leder i Verdal idrettsråd, Paul Elvebø, sier idrettsrådet ikke var i tvil om at badmintonildsjelen var en meget verdig prisvinner.

– Personlig synes jeg det er ekstra artig at vi denne gangen kan hedre en person fra en mindre klubb og en idrett som ikke får så mye oppmerksomhet, sier Elvebø.

Prisutdelingen vil skje på kommunens prisutdelingsarrangement lørdag 17. desember der de deler ut kulturprisen (til Verdalsbilder) og utviklingsstipendet for ungdom (til bilsporttalentet Thomas Hårberg).

Vinneren er for tiden i varmere strøk sammen med sin kone, og alle gratulasjoner sendes sørover.