Bjørnar Dalsegg Sæter var en av mange nykommere i Verdal i fjor som fikk et heller kortvarig opphold hos de blå og hvite.

Surnadalingen hadde scoret mål i bøtter og spann i moderklubben i flere sesonger, og kom til Verdal i forbindelse med studier i Levanger som gjorde det vanskelig å fortsette med fotball på Nord-Vestlandet.

Havnet på kant

Men den erketypiske spissen ble stort sett plassert ute på kanten i Jann Rindsems Verdal-oppstilling, og fikk til slutt bare sju kamper. En scoring ble det, da han kom inn som innbytter i lokalderbyet mot Steinkjer og lobbet inn det siste målet i kampen som endte 3-0.

Etter en hjemvisitt til Surnadal på sommeren med fire mål på seks kamper skrev han på høsten under for Asker-klubben Holmen, der han i sin favorittrolle som spiss fortsatte å score på bestilling. Sju mål på seks kamper gjorde det enkelt for trener Bård Heggset (som attpåtil er surnadaling selv) å ønske ham med videre.

Best i bygda

Torsdag fikk han det som han ville. Heggset mener Holmen-spilleren nå er den beste målgarantisten i Asker-bygda.

– Etter at Sindre Mauritz Hansen gikk til Stabæk (fra Asker), er vi glade for at kommunens mest målfarlige spiller, Bjørnar Dalsegg Sæter, er klar for oss også i 2017, uttrykker Holmen-trener Bård Heggset på Twitter etter signeringen.

P.S. Ingen spillere i Holmen mottar noen form for godtgjørelse for å spille fotball i klubben.