Man skal ikke legge for mye i treningskamper som spilles på vinteren, men uansett så synes spillerne det er et kjærkomment avbrekk fra mye og tung trening.

Torsdag kveld tok Verdal i mot Strindheim hjemme på Verdal stadion. Hjemmelaget vant til slutt 2-1 etter scoringer av Jøran Wass, som denne sesongen har kommet fra Vuku. Det andre målet ble satt inn av Marius Einarsen Johansen.

Målscorerne, Marius Einarsen Johansen (til venstre) og Jøran Wass.

Det meldes om en forholdsvis jevn kamp, men naturlig nok mente trener Nils Petter Austad at de blåhvite var hakket bedre og det var en fortjent seier.

- Det var en typisk treningskamp med mye innsats, men det er også kanskje det viktigste på denne tiden. Finspillet får komme etter hvert, fastslår Austad.

Byttet hele laget

Treneren brukte alle mann i kampen, og det betydde fullt skifte av mannskap i pausen. Strindheim gjorde nesten det samme, og byttet inn åtte spillere.

Tobias Luvenberg og Erik Skeie spilte første omgang for de blåhvite, og gjorde som forventet et godt inntrykk.

Erik Skeie, i gul vest på LFK-trening i fjor, er sterkt ønsket som verdalspiller.

Ingen papirer er underskrevet, men i følge Nils Petter Austad har han en god følelse på at de tidligere LFK-spillerne ender opp som verdalspillere om ikke så lang tid.

Tror det ordner seg

Austad er også i tett dialog med Lars Emil Flakk, som Trønder-Avisa har omtalt som fylkets mest attraktive spiller.

- Jeg skal snakke med Lars Emil  en av de nærmeste dagene, og jeg både håper og tror vi blir enig. Det er vel heller ikke noen ulempe for oss at han bor og arbeider i distriktet, sier verdalstreneren.

Nils Petter Austad er altså optimist før Verdal sin debut i Regionligaen. Han roser spillerne og støtteapparatet rundt laget for arbeidet som legges ned.

Verdal skal slå godt fra seg når sesongen kommer i gang, er parolen fra verdalsleiren.