Kretslaget i nord knuste kretslaget i sør

Med flere spillere fra Verdal og LFK.

Lovende fotballspillere fra Nord-Trøndelag. Foto: Team BDO Nord

Sport

Team BDO Nord møtte i helgen Team BDO Sør i Abrahallen. De to lagene består av de mest talentfulle spillerne i Trøndelag på G16, og har ukentlige samlinger nå på vinteren. Levanger FK har trenerregien i nord, mens Ranheim tar seg av sør-treningene.

Navnet BDO stammer fra hovedsponsoren, som er et kompetansehus innen revisjon og rådgivning.

Strålende førsteomgang

Førsteomgang var virkelig bra fra nord-guttene, som styrte banespillet med gode offensive bevegelser, samtidig som de var aggressive og kompakte i forsvar.

Midtveis stod det 4-0, og i andre omgang ble det gjort mange bytter.

– Da blir kampen mer åpen, vi mister strukturen litt og gjør en del uriktige valg når vi har ballen i laget. Det fører til unødvendige brudd. Likevel klarer vi å skape en del gode målsjanser fremover og scorer ytterligere to mål, oppsummerer trenerteamet Frode Strand, Svein Aune og Andreas Ørsleie etter 6-0-seieren.

Målene ble scoret av Daniel Vestrum (to mål), Sylvester Beah (to mål), Aron Furre og Marius Tuset. Verdalingen Jerrry Sheikh slo for øvrig innlegget i forkant av 4-0-scoringen.

Fin fremgang

Tiltaksleder Andreas Holmberg sier seg godt fornøyd med progresjonen til spillerne, både på samlingene og i de to kampene som er spilt til nå. Forrige møte mellom de to kretslagene for et par uker siden endte med 5-2-seier til nord-laget, etter at sør-guttene ledet 1-0 til pause. Da scoret Jerry Sheikh to mål, det samme gjorde Marius Tuset, mens Sylvester Beah scoret ett mål i den kampen.

Treningsgruppa består av 30 spillere, hvorav 18 blir tatt ut til kamper.

Troppen til helgens kamp mot kretslaget i sør bestod av keeperne Pontus Holmberg (LFK) og Haldor Løvrød (Neset), og utespillerne Eirik Sorger Olsen (LFK) , Jonas Hågensen Kokås (Verdal) , Jonathan Lein Valberg (LFK) , Nedad Bruzas (LFK) , Oliver Amdahl (Stjørdals-Blink), Aron Furre (Egge), Geir Rune Slettvold (Stjørdals-Blink), Henrik Viken (Neset), Edvard Sandvik Tagseth (Neset), Andreas Pettersen (Stjørdals-Blink), Mats Holm (Fram), Andreas Frøseth (Inderøy), Marius Tuset (Steinkjer), Jerry Sheikh (Verdal) , Sylvester Beah (Neset), Daniel Vestrum (LFK) og Sindre Nytrø (Fram).