Sist søndag var løpere fra både Skogn, Markabygda, Aasguten og Frol tilstede i Grova skisenter i Meråker. Der ventet det en tomannsstafett der hver løper skulle gå to etapper hver, en skulle gå klassisk og den andre hadde sine etapper i fristil. Her ble det flere gode resultater ifra alle de fire klubbene og det så ut til at alle storkoste seg i det herlige været som var på Grova.

Det som er ekstra artig med stafett er uten tvil å se at utøverne jobber sammen som et lag og viser helt kanon lagånd. I jenter 8-10 år var Aasguten eneste Innherred-lag på startstreken og stilte med Thea Emilie Fossum og Signe Langlid som begge var strålende fornøyd etter målgang med sin laginnsats.

Nære på for Skogn

Litt senere på dagen sto hele fire Innherred-lag på startstreken og det var Skogn IL (Vemund Svendgård-Roe og Einar Flovik), IL Aasguten lag 1 (Kasper Reitan og Mats Augdal Dahl) IL Aasguten lag 2 (Martin Haabeth og Johannes Langlid) og Frol IL (Eivind Haugnes og Henrik Alstad).

Det var Skogn som gjorde det best i denne klassen med delt andreplass i lag med IL Varden, kun fem sekunder bak vinneren Lånke IL. Deretter fulgte IL Aasguten lag 1 på sjuendeplass, tett fulgt av IL Aasguten lag 2 på åttendeplass og Frol IL på 11. plass i en sterk og tett klasse.

Like etter at guttene var ferdig med sin stafett så var det klart for jenter 11-12 der IL Aasguten igjen var eneste representant fra Innherred og stilte likeså godt med to kanonsterke lag bestående av Hege Almlid og Andrine Rønning på lag 1 og Tuva Hokstad og Anniken Evenhus på lag 2. Det ble nok en gang tett kamp mellom IL Aasguten, der det tilslutt var lag 2 som tok fjerdeplassen i jenter 11-12 år, mens lag 1 endte på en sjetteplass.

Jevnt for Markabygda

Til slutt gjensto det kun ett Innherred-lag og det besto av Karianne Haugen og Vilde Brustad fra Markabygda IL som startet på samme startskudd som resten av jenter 13-14 år, men også gutter 13-14 år.

Dette var uten tvil dagens jevneste klasse. Markabygda jentene så ut til at de skulle klare andreplassen bak suverene IL Varden, men Stjørdals-Blink IL ble for sterke og vant foran Markabygda med fire sekunder. Vilde Brustad hadde dagens andre desidert beste enkelt etappetid av både jenter og gutter 13-14 år.

Alt i alt en fantastisk dag på Grova skisenter med toppers innsats av samtlige Innherred løpere i tunge løyper på denne 2-mannsstafetten.