Det blir nok kanskje litt feil å si at hjemvendte Sean Kelly snudde fredagens toppoppgjør i Skognhallen, men skal man se på tallenes tale, så kan nok den tidligere Kolstad-målvakten slå seg på brystet å si akkurat det.

Skogn ledet 17-16 ved halvtid, men da dommerne blåste av etter en times spill viste resultattavla 35-27 til til grønnkledte.

Og trenerduoen Kjell Idar Tangen og Magne Lyster var nok ikke helt fornøyd med hva guttene presterte før hvilen.

Men en liten alvorsprat i pausen, og gutta tok seg selv i nakken og viste hvem som er det beste laget i 3. divisjon avdeling 2.

To ganger åtte

På veien mot avdelingseier, og en senere kvalfiseringshelg, så blir naturlig nok Pawel Bilko sentral. Selv om gulskjortene prøvde seg på frimerke så hjalp det ikke stort. Polakken stoppet ikke før det sto åtte scoringer i protokollen.

Men ungutten Ola Indergård var ikke noe dårligere. 98-modellen satte inn like mange fra sin kantposisjon.

Sondre Skjesol scoret 6 mål fra motsatt side, og han har heller ikke rukket å passere 21 år enda, så det gror godt i Skogn-håndballen.

Parkert i andre omgang

Men det var laginnsatsen som til syvende og sist sendte unguttene fra Steinkjer hjem med åtte-måls tap.

Siste del av andre omgang ble bortelaget slitne, og Skogn gikk fra 19-13 ledelse 13 minutter ut i andre omgang til 29-21 etter 20 minutters spill.