De mest ihuga supporterne tok tidlig helg for å hjelpe LFK fra tribunen.

Noen av oss er litt mer ivrig enn andre, og det gjelder definitivt noen av medlemmene i LFK Stallions.

Litt over klokken ni onsdag morgen satte nemlig åtte karer seg på nordgående tog med kurs for Mosjøen.

Der venter 2. runde i cupen i kveld mot 3. divisjonslaget Mosjøen.

Blir godt tatt i mot

Og reiseleder Frank Olsen trodde det ville bli en trivelig tur til Helgeland.

- Ja, vi har vært i kontakt med Mosjøen, og de var veldig glad for at vi tok turen. Selv hadde de ikke noen supporterklubb, så det virket nesten som de adopterte oss som sin egen.

Han forteller at de er lovet gratis inngang på kampen, og selv om de ikke er så mange som tar turen, så lover de å markere seg både før og under kampen.

- Nå kommer vi til Mosjøen ved ett-tiden i dag. Da får vi bruke timene frem mot kampstart og gjøre oss kjent i byen, og vi får sikkert finne på noe som viser at LFK er i byen, sier Olsen og humrer.

«Dino» er med

Flagg og skjerf er med i bagasjen, og de fleste med tidsriktige LFK-trøyer også, så vi antar at mosjøværingene vil legge merke til at de har fått besøk fra Trøndelag.

Supersupporter «Dino» Hegdahl kom med toget fra Trondheim, og måtte sjekke med konduktøren at alt var som det skulle før avgang fra Levanger.

Men det er ikke bare fra trehusbyen at supporterne tar turen. Med på toget fra Trondheim var Stein Egil «Dino» Hegdahl, og er det noen som kan kalles supersupporter så er det nettopp han.

Dino har fulgt LFK tett i mange år, selv da laget tilbrakte en anonym tilværelse i 2. divisjon. Selv om Dino har flyttet til Trondheim, så følger han sitt kjære LFK tett. Intet hadde vel gledet hans fotballhjerte mer enn at LFK kunne blitt med langt opp i cuprundene i år.

Finale i Europa League

Etter kampen så har LFK Stallions gjort avtale med et utested i byen om å se Europaligafinalen mellom Ajax og Manchester United.

Og Jørgen Svendsen var rimelig klokkeklar i meldinger til reisefølget på stasjonen før toget ankom.

- Taper United i kveld, så skal jeg gå tilbake til Levanger, og får bekreftende nikk fra Frank Olsen som også er en fan av de røde djevler.

- Akkurat den meldingen skal vi huske i kveld, var beskjeden fra Reidar Barstad.

Så spørs det da hvor mange fra LFK Stallions som setter seg på toget i Mosjøen litt før klokka to i natt. Kanskje er det et par som blir nødt til å velge en annen reisemåte.

Laget reiste i går

LFK-laget reiste opp til Mosjøen tirsdag ettermiddag. Der venter en lett formiddags økt i dag før videre oppladning til kveldens kamp.

Mosjøen spiller i samme avdeling som Verdal, og ligger for tida faktisk helt sist på tabellen med fattige tre poeng etter en seier og fem tap på seks kamper.

Det bør være grei skuring for LFK, men som man pleier å si: «Cup er cup»

Du kan holde deg oppdatert om kamputviklingen på innherred.no fra klokka 18.