Følg breddefotballen på Innherred her Onsdag ble det slutt på cupeventyret for Verdal, da Kristiansund ble for sterke på Coop Arena og vant 4-0. Det tidlige ledermålet gjorde at gjestene kunne senke seg litt, og Verdal utnyttet muligheten til å føre kampen rent spillemessig i perioder frem til eliteserielagets andre mål et stykke ut i andre omgang.

Hans Kristian Nordvoll satte sågar ballen i nettet ved en anledning, men protesterte ikke på at assistentdommeren vinket det hele av for offside.

Lørdag er det tilbake i hverdagen for verdalslaget, som reiser til Bodø for å møte Junkeren. Et lag som har kommet omtrent like godt i gang som Verdal i den svært jevne 3. divisjonsavdelingen. Den kampen får ikke kapteinen og toppscoreren spille, idet han allerede har rukket å plukke med seg tre gule kort.

– Vi har en bra stall. Jeg tror laget som drar oppover klarer seg godt uten meg, sier Nordvoll.

Kampen spilles søndag klokken 16:00.

Et annet usikkerhetsmoment er Adrian Krysian, som var ivrig på å spille mot Kristiansund, men ikke fikk lov på grunn av sin hovne ankel. Fortsatt kan det være at det blir for tidlig for polakken å komme tilbake på banen etter smellen han fikk seg i 1. omgang mot Molde 2 i sist seriekamp, i hvert fall å spille fra start av.

En som nok garantert starter i Nordlandshallen er Sigurd Røstad Olsen. Midtbanespilleren scoret sitt første for sesongen mot Molde, og hans dype løp kan bli fine å understøtte angrepet med også i Bodø.

– Jeg tror vi skal være sterke nok til å ta Junkeren, selv med en ekstra kamp i beina i forhold til dem. Den skal vi trene av oss i dag, og så skal vi ha en behagelig reise nordover på lørdag, sier Olsen når Innherred prater med ham fredag ettermiddag.

Verdalslaget reiser med fly ved 11-tiden, og får tid til lunsj og en beinstrekk i Bodø før det bærer til Nordlandshallen. Etter kamp blir det dusj og mat og fly hjem igjen på kvelden.

– Det blir omtrent som en vanlig bortekamp i trondheimsområdet, bare med fly istedet for buss, konstaterer Sigurd Røstad Olsen.

I og med at det bare er fire poeng ned til Steinkjer under streken, samtidig som det bare er to poeng opp til topplaget Blink, vil kampen i nord være ganske avgjørende for om Verdal hekter seg på i toppen eller faller flere hakk nedover på tabellen. Cupexiten gjør i hvert fall at de ene og alene kan konsentrere seg om seriespillet, som tross alt er viktigst.

– Det er artig med cup også, og vi skulle gjerne kommet videre for å fått en kamp med enda mer appell enn hva Kristiansund ble. I tillegg må også være ta litt av skylda for at det ikke kom flere tilskuere på cupkampen enn på seriekampene våre, sier Sigurd Røstad Olsen.

Innherred gir dere oppdateringer fra kampen (kampstart søndag 16:00)!

Følg breddefotballen på Innherred her