Taddese-mål

Det var jevnspilt i åpningsminuttene av kampen. Bodø/Glimt førte kampen og hadde banespillet, men det var Levanger som var farligste fremover.

Allerede før fem minutter var spilt kom kampens første mål. Horenus Taddese, som forøvrig spilte en meget god kamp, sendte hjemmelaget i ledelsen. Etter at LFK hadde presset på endte ballen til slutt opp i føttene til Taddese som sendte ballen under keeper Ricardo Friedrich og i mål.

Solid Horenus Taddese spilte en meget bra kamp. Han kronet det hele med scoring. Foto: Magnus Strand

Glimt-dominans

Glimt tok over kampen fullstendig utover førsteomgangen, men skapte ikke de store mulighetene før slutten av omgangen.

Etter flott angrepsspill fikk Ulrik Saltnes æren å avslutte det hele. Han sendte ballen i lengste hjørne bak Julian Faye Lund. Dermed sto det 1-1 på resultattavla.

Det var også stillingen da kamplederen blåste av førsteomgangen.

Skudd i tverrliggeren

Glimt dominerte også den første halvdelen av andreomgangen. Men de slet fortsatt med å skape de store farlighetene, og LFK kunne blant annet takke en bunnsolid Espen Berger for at det ikke kom noen mål bakover. Han spilte en meget bra kamp på stopperplass. Det samme gjorde keeper Julian Faye Lund.

Mot slutten våknet imidlertid Levanger til liv igjen. De kom virkelig med i kampen, og hadde noen muligheter til å avgjøre det hele. Nærmest var Adria Mateo Lopez som avsluttet i tverrliggeren fra 16 meter.

Da sluttsignalet lød sto det fortsatt 1-1, og dermed kan Levanger ta ferie på 5. plass. Det betyr at de ligger på kvalik-plass, og det er virkelig en godkjent vårsesong LFK har vartet opp med.

Slik spilte lagene:

Disse spilte for Levanger: Faye Lund; Sørmo, Berger, Rønning, Tønne; Astvald, Lopez, Taddese (A. Wrele 87'), Aamodt (J. Wrele 69'); Aas, Udoh (Voll 69').

Bodø/Glimt benyttet seg av følgende spillere: Friedrich; Lode, Jonassen, Bjørnbak, Jacobsen; Molberg, La Torre (Berg 81'), Saltnes; Drage (Hauge 46'), Opseth, Olsen (Bjørkan 70').