Sara Garcia og Sverre-jentene spiller finale i B-sluttspillet mot Tangmoen i ettermiddag.

Samtidig gjør jentene til Sverre seg klare til finale i B-sluttspillet i jenter 13-klassen. De tre lagene er lokale håp i dagens finale i den populære og tradisjonsrike fotballturneringen i Østersund. Det er verdt å merke seg at ingen inntrønderske guttelag er å finne i finalespillet i årets utgave av Storsjøcupen, og det er jentene som forsvarer æren til Verdal og Levanger.

Slo ut rivalen

Vinne møter altså naboen Stiklestad/Vuku i gullkampen på arenaen Servera klokka 16.30 i ettermiddag. Det blir litt av en batalje - med "halve Verdal" ringside - og garantert stor stemning. 38 lag har deltatt i denne jenteklassen, og to lag fra Verdal står altså ingen til slutt. Det forteller om hvor sterkt jentefotballen står i hele kommunen, og ytterligere ett verdalslag var i semifinalen!

I semien var nemlig også Verdal IL, men de ble og hvite ble utslått - av nettopp Vinne. 2-1 ble sifrene i den jevne semifinalen i formiddag, mens Stiklestad/Vuku avanserte til finalen med 1-0 over Charlottenlund. I kvartfinalene i går kveld vant Stiklestad/Vuku med 3-2 over Nardo, mens Kattem/Sjetne røk ut med 1-2 mot Vinne.

Scorer mest

Det er også all grunn til å berømme Sverres 13-årsjenter - som møter Tangmoen i finalen i B-sluttspillet på Sparebank1-arenaen klokka 16.40 i dag. Laget har faktisk scoret flest mål av samtlige 37 lag i denne klassen i årets Storsjøcup - og de avanserte til finale etter en overbevisende 2-0-seier over Beitstad/Følling i forrmiddag. Sverre-jentene spiller da sin åttende (!) kamp på fem dager - det betyr at ingen lag har spilt flere kamper i årets turnering enn nettopp Sverre jenter 13.

Du kan holde deg live-oppdatert om finalene på storsjocupen.se