Det ble en spennende avslutning på norgescupen i Orkanger lørdag. Da ble det en avgjørende sluttspurt med mellomdistanse, hvor Paul Sirum (Frol IL) måtte kjempe for å sikre seg sammenlagtseieren. Dersom Jon Aukrust Osmoen vant lørdagens løp, måtte en sliten Sirum med NM merkbart i beina bli minst nummer 16 for å sikre seg sammenlagtseieren. Selv håpet Sirum å sikre sammenlagttittelen fredag, men havnet på 18.-plass, to plasser for langt bak.

Sirum har også vunnet U23-klassen i norgescupen sammenlagt, og er dermed noe så spesielt som dobbelt mester i norgescupen i 2017.

PS: Forseth Indgaard-brødrenes bestefar, Brynjulf Forseth, vant for øvrig Midt-Norsk Mesterskap i år i herrer 90-år.

Paul Sirum vant lørdag norgescupen i orientering sammenlagt for senior, og er dermed dobbelt mester (Arkivfoto).