Tirsdag morgen sendte styreleder Robert Eriksson ut en pressemelding, som Innherreds redaksjon etter hvert har fått takket være daglig leder Hroar Stjernen.

Hadde forventet mer

Av den går det frem at det ikke blir noen forlengelse av trener Magnus Powells engasjement når kontrakten hans går ut etter denne sesongen.

– Etter to år med god sportslig progresjon, finner jeg det vanskelig å stille meg bak den planlagte ressursbruken og den sportslige satsingen jeg ble presentert i nytt forhandlingsgrunnlag, forklarer Powell om hvorfor han sa nei til å fortsette som trener.

Løftet klubben

Styreleder Robert Eriksson skryter av jobben Powell har gjort, og beskriver svensken som en type som stiller store krav til sine omgivelser.

– Han er engasjert og dedikert, og vi takker ham for måten han har fylt rollen som hovedtrener, sier Eriksson.

LFK ble nummer åtte i fjor, og er i år nummer sju i OBOS-ligaen med fem kamper igjen. Fortsatt kan klubben komme til kvalifiseringsspill for Eliteserien.

– Han har befestet oss som en toppklubb, slår styrelederen fast.

Gir alt for opprykk

At offentliggjøringen av bruddet i kontraktsforhandlingene kommer nå, skal ikke ha noe å si for innsatsen i serieinnspurten.

– Jeg vil gi full gass til siste kamp, lover Powell, mens Eriksson avslutter med å ønske treneren lykke til i fremtiden.

– De som får ham på laget er heldige.