Etter at gruppespillet i eliteserien i rugby nå er over, er det fullt fokus på landslaget. Lørdag 21. oktober spiller Norge mot Tsjekkia i Teplice, og Mathias Vada Stenseth-Holm er med i den 19 mann store troppen som reiser nedover.

– Jeg gleder meg helt sykt til denne turen, det er alltid flott å være sammen med denne gjengen, uttrykker verdalingen på sin Facebook-side.

Spiller for Sparbu

Norge møtte Tsjekkia til kamp også i fjor, og da endte det med 12-6 til tsjekkerne. Målet er å hevne resultatet fra den kampen.

– Kampene mellom de to lagene er alltid brutale, men spilt i god ånd, beskriver landslagstrener Dave Hunter på den offisielle Rugby League Norge-siden på Facebook.

Nytt, friskt blod

Siden i fjor er det forholdsvis store utskiftninger i den norske troppen. Et par helt nye navn er med, og i tillegg har landslagstreneren tatt med spillere med stor erfaring. Kaptein på landslaget er sørlendingen Kristoffer Milligan, som til helgen vil spille sin 19. landskamp - nest flest i den norske rugbyhistorien.

– Jeg tror vi har spillere som møter sultne og med hodet på riktig plass. Resultatet er ikke enkelt å spå, men jeg er sikker på at prestasjonen vår vil være enda bedre mot tsjekkerne i år enn i fjor, sier Dave Hunter.