De fleste i LHK-miljøet hadde nok håpet at seieren mot Gjøvik i forrige serierunde skulle være starten på en bedre periode for laget.

Det håpet fikk en knekk i onsdagens bortekamp mot Rælingen.

LHK tapte til slutt 30-20 etter at hjemmelaget hadde ledet 14-11 ved pause.

Det kladdet for mye for LHK i angrep.

Som mot Gjøvik så ble det for mange personlige feil og skudd, som ikke ga tellende resultat.

Rapportene fra nabobygda til Lillestrøm sier at seieren til hjemmelaget aldri var truet i andre omgang.

Lena Løwe(midten) ble kåret til LHK sin beste spiller i kveldens kamp mot Rælingen. Foto: Roger M. Svendsen

Lena Løwe ble kåret til LHKs beste spiller. Hun ble også mestscorende med sine seks mål.

Det var heller ikke gode nyheter for LHK at Førde knuste Gjøvik hele 27-14 på bortebane i kveld.

Det betyr at Førde gikk forbi LHK på tabellen, og har i tillegg en kamp mindre spilt.

LHK ligger nå nest sist på tabellen med fattige to poeng etter sju spilte kamper, mens Gjøvik fortsatt ligger sist - fortsatt uten poeng.

Førstkommende søndag kommer Follo med Janne Håvelsrud Eklo på besøk til Trønderhallen.

Det blir heller ikke noen enklere oppgave for LHK-jentene.