Levanger lå på nest sisteplass på tabellen før søndagens kamp mot femteplasserte Follo HK Damer (ni poeng på åtte kamper). LHK har kun én seier på ni kamper hittil i år, og klarte ikke å pynte på statistikken i Trønderhallen søndag. Da tapte de 31-17 mot Follo-laget, som sørget for lite spenning i hallen.

Til pause sto det 7-16 i favør Follo. Etter hvilen trengte LHK seks minutter på å score sitt første mål for omgangen, mens Follo stadig rykket fra. Etter halvspilt andreomgang sto det 25-12 til Follo, og LHK klarte aldri å ta innpå gjestene.

Sara Rønningen scoret fem mål for LHK og ble kåret til LHKs beste spiller. Tidligere LHK-spiller Janne Håvelsrud Eklo ble Follos beste spiller. Hun scoret seks mål, derav fire fra sjumetersmerket.