- Vi har veldig tro på at jentene slår tilbake etter nederlaget mot Sverige, sier Levanger-mannen, som er i ledergruppa for det norske håndballandslaget.

Ordentlig skjerpet

Helseteamet teller lege, massør, psykolog og fysioterapeut, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Norge kniver om mesterskapstitler. Etter en strålende innledning fikk de norske jentene en nedtur mot erkerival Sverige i innledningsspillet, og nå venter teknisk gode spanjoler. Det er vinn eller forsvinn for Norge:

- Jeg kan knapt huske sist jentene tapte to kamper på rad, og jeg får inderlig ikke håpe det skjer her i Tyskland heller. Spillerne er toppmotiverte og skikkelig skjerpet, sier nessebyggen.

Kvitt magevanskene

Han har vært med landslaget en rekke ganger tidligere, og kjenner miljøet som sin egen bukselomme. Trond Viggo Sjøbakk forteller om null skader i troppen, og Heidi Løke og Emilie Hegh Arntzen er kvitt mageproblemene de slet med i forrige uka.

- Jentene er dønn profesjonelle, hardtarbeidende og tar aldri lett på noen oppgave. Vi er optimister, og fortsetter gjerne til finalespillet i Hamburg, sier Trond Viggo Sjøbakk noen timer før det braker løs klokka 20.30 i kveld. Vinner Norge, venter Sør-Korea eller Russland i kvartfinalen.