Signeringen av en ny kontrakt avslutter alle spekulasjoner om at Robert Stene ville forsvinne fra Levanger etter bare en sesong.

– Umiddelbart etter at Ranheim rykket opp så tenkte jeg at det kunne vært moro å spille i eliteserien igjen hvis de ville ha meg, men jeg har trivdes veldig godt i Levanger og har veldig lyst til å bli med på det Roger Naustan skal bygge opp, sier Robert Stene til Innherred.no.

Fornøyd sportssjef

Sportssjef Andreas Holmberg er svært fornøyd med å ha fått underskriften til Stene for minst en sesong til i LFK-drakta.

– Han er en typisk målscorer, som vi vet leverer på dette nivået. Klart det er viktig å få med toppscoreren videre, sier Holmberg.

– Var det tøffe forhandlinger?

– Det har vært lange forhandlinger i hvert fall, og spillere med den CVen Robert Stene har er vanskelige å sikre seg.

Holmberg har jobbet tett med nytrener Roger Naustan, som også har vært tydelig på at klubben burde jobbe hardt for å få med Stene videre.

Tror han får flere muligheter

Stene gleder seg til å jobbe under Naustan.

– Det blir noe nytt, en ny formasjon og sannsynligvis et mer offensivt spill som vil passe meg bra.

Årets toppscorer legger ikke skjul på at årets sesong dels var litt preget av et angrepsspill der bevegelsene ikke alltid satt helt som de skulle.

– Likevel scoret du 15 mål?

– Ja, jeg er fornøyd med det, men tenker at jeg egentlig har enda flere mål i kroppen enn det.

Ingen planer om å gi seg

Som 34-åring er Robert Stene kommet til et stadium i karrieren der han tar ett år av gangen. Men han ser ikke noe karrierepunktum der fremme ennå.

– Fotball er det artigste jeg vet, og det er verdens beste deltidsjobb. Så lenge kroppen tåler det og jeg føler at jeg har noe å bidra med, så vil jeg fortsette å spille fotball. Men man kjenner jo i blant at man har spilt i mange år.

For tiden har spillerne i LFK ferie under ansvar, til de møtes igjen på nyåret og går igang med oppkjøringen til 2018-sesongen for fullt den 8. januar.

– Jeg håper ikke Andreas (Holmberg) har tatt juleferie. Vi trenger noen nye spillere, sier Robert Stene.

Eksempel til etterfølgelse

Han mener laget i hvert fall behøver en spiller i hvert ledd av høy kvalitet.

– Kanskje enda flere, vi kan fort miste både Bent Sørmo og Erik Tønne, Markus Astvald må erstattes og Kim Robert Nyborg.

– Du går i hvert fall foran og signerer ny kontrakt?

– Ja, og jeg håper så klart at det kan være med på å overbevise både de som har vært her om å bli med videre, og at det kan bli mer attraktivt å komme hit.

– Deg og mer eliteserie må bli med Levanger nå da?

– Ja... nå tror jeg ikke vi skal ha noe mål om å rykke opp. Vi får se hvordan spillerstallen ser ut når sesongen starter. Men Ranheim og LFK er like store klubber, og det viser seg at alt er mulig. Det hadde vært gøy å spille opprykkskvalifisering i hvert fall.