Nessegutten har tidligere i vinter opplevd at Espen Winnberg dro til Verdal for å trene med dem - med tanke på en mulig overgang foran 2018-sesongen.

Nå erfarer klubben at Vuku skal ha sett seg ut keeper og kaptein Andreas Ørsleie i sin jakt på ny keeper.

– Det kommer ikke til å bli noe av. Ørsleie har selv sagt at han ikke kommer til å forlate Nessegutten for å spille i 4. divisjon, påminner klubbens Facebook-side.

Andreas Ørsleie har vært en trofast tjener mot klubben, og står med 63 kamper for Nessegutten etter at seniorfotballen ble nyoppstartet i 2014. Det er flest av alle spillere.

I tillegg har han naturligvis utallige kamper på aldersbestemt nivå, der han riktignok representerte juniorlaget til LFK i tre sesonger.

Av andre nyheter fra Nessegutten-miljøet den seneste tiden nevnes Geir Magne Glåmens comeback for klubben, og at Nessegutten er den mest populære klubben i Norsk Tippings grasrotordning - med hele 423 forskjellige givere.

Rett på nyåret ble det ellers klart at Svein Andre Lagesen definitivt har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla etter tre og et halvt år i Nessegutten.