Mandag var det tid for å dele ut en ny myrullbukett i regi av Fishøle Turn- og Idrettsforening. I tillegg til myrull i glass og ramme består prisen av en sjekk på 5.000 kroner.

Utmerket seg

Den ville gjengen kjent fra Vømmølfestivalen har gjort det til en tradisjon å hedre hverdagshelter i lokalsamfunnet, og i år er det Steinar Bergsmo som blir hedret.

– Mottoet vårt er «Det e itjnå som kjæm tå sæ sjøl», og vi vil hedre folk som står på. Vi fikk inn forslag på mange kandidater, men spesielt en utmerket seg.

Enorm innsats

Steinar Bergsmo har ifølge juryens begrunnelse i en mannsalder stilt opp for både barn og ungdom. Både som oppmann og altmuligmann, på treninger, konkurranser og stevner, lokalt og nasjonalt. Han er en stor organisator og støtte for hver og en utøver, og skal ha mye av æren for at friidrettsklubben har hatt kraftig oppsving de siste årene i bygda.

Vafler

Steinar Bergsmo er også kjent som en meget villig og habil vaffelsteker i Leirådal teaterlag, og beskrives som en person som gir veldig mye av seg selv til lokalsamfunnet uten å kreve noe tilbake.