Som en del av arrangementet Sommerfest på Minsaas plass hadde Verdal kampsportklubb en oppvisning i solskinnet lørdag ettermiddag.

– Det samlet seg en god del publikummere etter hvert, og det setter vi naturligvis stor pris på, sier Per Kristian Overmo.

God reklame

Han var med og organiserte det hele midt i Verdal sentrum, der kampsportklubben spesielt satte pris på å la sine yngste utøvere i alderen seks til ni år utfolde seg på matta.

– De viste litt hvordan vi trener, med basic slag og spark, før de også slo litt på puter senere i sekvensen, forteller Overmo.

Ville være med

Klubbens norgesmestere Maria Valstad og Espen Holberg gikk dessuten en kamp til glede for publikum, med Ari Hammer som dommer.

– Til sist hadde vi en høydespark-konkurranse, og da kom det også andre unger og ville prøve. Sånt setter vi veldig pris på, sier Per Kristian Overmo.

Nå tar klubben en velfortjent sommerferie, men i august er det på'n igjen for fullt, med både nye nybegynnerkurs og trening og konkurranser for klubbens allerede erfarne og ikke minst gode utøvere.