Ifølge Ringsaker Blad i dag, vil Alain Junior Olle Olle bort fra Brumunddal og spill i 2. divisjon. «Dala» ligger midt på tabellen i 2. divisjon avdeling 4, milevis bak suverene Kongsvinger og bare fire poeng over streken.

Familie i Trøndelag

Kameruneren har ikke scoret et eneste mål i år, men spilte etter rapportene en strålende kamp borte mot gamleklubben Byåsen i helgen. Ifølge Ringsaker Blad med representanter for Levanger FK på tribunen.

– Hvis Levanger vil ha meg, er det veldig interessant. Jeg har kjæreste, sønn og mange venner i Trondheim, og Levanger er et bra lag, sier Olle Olle til avisa.

Kjent fra Stabæk

Om ikke Olle Olle har utrettet det store denne sesongen, har han klubber som SC Freiburg, Rot Weiss Ahlen og ikke minst Stabæk på CVen. Tilbake i 2011 scoret han sju mål for bærumsklubben i eliteserien i Norge. Siden den gang har han vært i Åvidaberg, Varbergs BOIS, Cerro og altså Byåsen så sent som i fjor.

– Mer enn god nok

Ifølge Ringsaker Blad har både Kongsvinger og Start hatt følere ute på Olle Olle, og spillerens egne ambisjoner er det ikke noe i vegen med.

– Jeg er i god form, og føler meg klar til å spille 1. divisjon igjen og hvorfor ikke Tippeligaen? Jeg er definitivt god nok, jeg har vært der og vet hva som kreves, sier han.

Andrade også

Samme avis meldte for øvrig før helgen at Moelven-spilleren Thiago Andrade også var aktuell for Levanger. I hvert fall prioriterte han ifølge Ringsaker Blad å være på prøvespill der fremfor å være med til den viktige bortekampen som Moelven tapte 2-3 mot Flisa.

Andrade kom egentlig fra Sør-Amerika til Ham-Kam foran årets sesong, men trøbbel med arbeidstillatelsen gjorde at han ikke kunne tegne proffkontrakt med dem og endte med amatørkontrakt på fjerde nivå istedet. Andrade har oppholdstillatelse i Norge ut oktober i denne omgang.