– Vi har kalt laget Team Adonai som betyr Guds lag. Vi håperselvsagt det hjelper oss, sier Hanna Ellisiv Johansen som løpankeretappen for laget sitt ved målgang i Levanger første dag.

Iløypa fikk hun konkurranse både på tid og oppmerksomhet avArbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti. Med Ina HelenKollerud på ankeretapppen for Ap ble det en duell i duellen mellomde to politiske stafettlagene.

– Deltakelsen i St. Olavsloppetmarkerer starten på valgkampen og vi skal ikke legge skjul på atdette er en fin måte å profilere partiet på. Samtidig som det ersosialt og gir oss motivasjon til å trene litt i forkant, sier34-åringen fra Skogn, nå bosatt i Kjønstadmarka på Levangernesset.

Tidenes yngste

Både 17 år gamle Hanna Ellisiv og Ina kjemper om en plass ikommunestyret til høstens kommunevalg.

– Mitt mål er å komme meg inni kommunestyret. Jeg er partiets andrekandidat og sjansen er derforstor for at jeg kommer inn. Om jeg klarer det, blir det viktigstefor meg å sette mennesket i fokus, og det å være et godtmedmenneske. Det er en viktig kjerneverdi i KrF sin politikk, sierkommunestyrekandidaten.

– Om hun kommer inn blir hun etter mineberegninger historiens yngste kommunerepresentant i Levanger,påpeker Harry Gilberg som også løper for Team Adonai, profilert somKrF.

SV best - Ap dårligst

Det så ut til å hjelpe å ha Gud med på laget i stafettenonsdag. Team Adonai/KrF endte på 117. plass mens Nord-Trøndelag Aphavnet helt nede på 179. plass av 187 lag. Ina Kollerud tar ikkekampen i stafetten med KrF så tungt.

– Vi skal vinne valgkampen.Det er lagt viktigere enn å vinne den interne duellen i stafetten.Vi stiller kun én dag. Det får holde. Jeg tror ikke kroppen harmaktet å løpe mer, smilte hun etter å ha krysset målstreken påhjemmebane i Levanger onsdag.

Nord-Trøndelag SV stiller blandalagsammen med Vänstrepartiet i Sverige. De ble best av partiene onsdagmed 110. plass sammenlagt. Dette er antakelig det eneste laget somer blandet, både når det gjelder kjønn og nasjonalitet. Omtrenthalvparten kommer fra Jämtland i Sverige, og halvparten fraTrøndelagsfylkene. Her løper blant andreAnne Kolstad fra Skogn/Levanger