Verdal tok i mot Byåsen2 til vårsesongens siste kamp i 3. divisjon. Mot Åfjord sist klarte verdalslaget bare uavgjort, etter at Erik Olsen bommet straffe rett før slutt og hjemmelaget deretter utliknet på overtid.

- Det er ingen tvil neste gang vi får straffespark. Jeg tar ansvar, og er like sikker på å score som jeg alltid er, sa Olsen etter å ha lagt den verste skuffelsen bak seg.

Sikkerheten selv

Og muligheten fikk han allerede i fredagens kamp mot Byåsen2. Sverre Andre Valstad hadde allerede gitt Verdal ledelsen et stykke ut i første omgang da han rett før pause svalestupte inn en mulighet fra ellevemeteren for lagkompis Olsen.

Erik Olsen gikk selvsikker frem, småsteppet litt på veg mot ballen og satte den sikkert til venstre for keeper.

- Jeg var roligere i dag enn sist. Da var jeg litt for het i toppen. Omstendighetene var litt annerledes i dag, så selv om keeperen til Byåsen prøvde å psyke meg ut hadde jeg full kontroll, sier Olsen.

Midtbanemann bestemann

2-0 til pause ble 3-0 til slutt, etter at Valstad var sistemann på ballen etter et vakkert angrep i andre omgang.

Den målgivende pasningen var det banens bestemann, Horenus Taddese som stod for. Unggutten spilte sin første kamp på midtbanen, og strødde den ene lekre pasningen etter den andre, i tillegg til å gjøre seg spillbar høyt i banen ved en rekke anledninger.

- Han var strålende. Man skulle ikke tro at han er så ung. Det så nesten ut som han hadde spilt på midtbanen i Tippeligaen før, skryter Olsen, som sammen med lagkameratene nå kan ta ferie etter en herlig vårsesong.

- Det var viktig med seier i dag. Det var godt å få Åfjord-kampen ut av kroppen og gå inn i sommeren med en god følelse, fastslår Olsen.