- Det går bedre enn det har gjort tidligere i år, smilte trener Geir Martin Bjørkeng i pausen mot Trygg/Lade. Da ledet jentene hans 2-0, en ledelse de ikke aktet å gi slipp på.

For etter hvilen scoret Iselin Lundsaunet sitt tredje mål for dagen, og fastsatte sluttresultatet til 3-0 for Vuku/SIL, som laget står oppført som under årets Storsjøcup.

- Kjempeartig

- Det er kjempeartig, og en kul opplevelse å få delta på cupen. Her så får man både spilt fotball, og vært sammen med venner og familie, smilte målscoreren etter kampen. Lundsaunet er 12 år, men synes det å spille med eldre spillere ikke er noe problem.

I kampen så det heller ikke slik ut. Det første målet var en ekte målsnik-avslutning, mens hun på det siste målet klemte til fra 20 meter med venstrefoten. Selv kommenterte hun scoringene veldig beskjedent.

- Om man trener, så får man til noe, smilte Lundsaunet etter kampen.

Trener Bjørkeng er godt fornøyd med hva laget hans har levert så langt i uka.

- I går spilte vi uavgjort i det som var en kjempekamp av jentene. Det har vært litt begge deler i serien, men vi har som mål å få spilt så mye fotball som mulig og sørger for at alle får mest mulig spilletid, sier han.

Logistikk

Laget består opprinnelig av 9 spillere, to fra Stiklestad og sju fra Vuku. Ettersom laget nå ikke spiller 7-er fotball, men 11-er, er det en del logistikk som kreves for å få ting til å gå opp.

- Vi er avhengig av å låne spillere både fra yngre og eldre lag. Så det varierer litt fra dag til dag hvem som er med, etter hvordan kampene går opp med hverandre. Vi er avhengig av å låne for at vi skal stille lag, smiler han.