- Det har gått dårlig, men det er artig og kjempebra å være med, forteller Vinne-spillerne Aleksander Roel Risholt, Aksel Mattingsdal og Storm Elias Henriksen.

De spiller på Vinne sitt 11-årslag, som er påmeldt i 12-årsklassen i Storsjøcupen. Grunnen er at mange av spillerne har eldre søsken som deltar på turneringen, så mange av spillerne skulle til Østersund denne uken uansett. Men det er tøft å være et underårig lag på Storsjøcupen. Så langt har 11-åringene tapt alle sine 4 kamper, og har en negativ målforskjell på 2-51.

- De fleste gangene vinner vi, men her taper vi alle kampene, og ikke med så lite heller. 12-åringene har øvd mer med tyngre baller, og vi har ikke så sterke bein at vi klarer å løfte ballen så høyt. Også er de raskere, sterkere og høyere, forteller Risholt, Mattingsdal og Henriksen.

Holder humøret oppe

- Resultatmessig har vi fått juling, men vi har hatt mye bra spill. Men vi har litt mye respekt. Men innsatsen har vært bra og spillerne har gjort sitt beste. Noen av våre spillere er kanskje 10 ½ år, mens motstanderne kanskje har med 13-åringer, og da blir det litt tøft, forteller trener-duoen Bjørn Henriksen og Geir Inge Risholt.

Men selv om det har gått dårlig på banen, var spillerne i godt humør da de snakket med avisa etter 12-0-tapet mot Flatås torsdag morgen.

- Vi sa vi ikke skulle bli lei oss, for vi kommer ikke til å vinne uansett. Vi er underårige, så da gjør det ikke noe, sier spillerne.

Laserhall og bananjakt

Men utenfor banen har uka vært alt annet enn en nedtur.

- Det er dritartig her. Vi skal i laserhallen klokka fire, og i går var vi på bananjakten og gjorde oppgaver og fikk stempel, stråler spillerne, som også har vært på Storsjøbadet og spilt kort utenom kampene.

For 11-åringene fortsetter turneringen med B-sluttspill fredag morgen. Der møter de mest sannsynlig Vinnes 12-årslag eller Byåsen 2.

- Vi må prøve så godt vi kan, sier spillerne, som har trua på at de kan leve opp til lagnavnet og vinne en kamp i løpet av turneringen.

- Ja. Kanskje mot det andre Vinne-laget. Og vi Kunne slått Deren i går hvis vi hadde jobbet litt mer og ikke vært så sliten fra kampen før, mener spillerne.

Et skudd i tverrligger var det nærmeste Vinne kom scoring torsdag morgen.