Vi har kommet til Storsjøcupens nest siste dag, og sluttspillet er nå i gang for fullt. Gjennom hele dagen skal masse lag fra Levanger og Verdal kjempe om avansement i A- eller B-sluttspillet.

Verdal G16 stiller med to lag på turneringen, og begge lagene kom til A-sluttspillet. Førstelaget spilte en solid kamp og vant 4-0 mot Ope IF i sekstendelsfinalen fredag formiddag.

- Jeg synes vi spilte en bra kamp. Med tanke på banen klarte vi å spille en bra kamp hvor vi holdt ballen langs bakken og spilte rolig, sier midtstopper Deyzin Abdulla etter kampen.

Verdals mål ble scoret av Marius Kvaal (2), Martin Enge og Lars Henrik Vaterholm. Senere i ettermiddag spiller 16-årslaget mot Brønnøysund i åttendelsfinalen.

- Vi satser på å vinne hele turneringen. Det er målet vårt hvert år, sier Abdulla.

Andrelaget til Verdal G16 tapte for øvrig 2-1 mot Egge/Steinkjer, og er med det ute av turneringen.

Tatt ut til Team Trøndelag

Abdulla spiller også fast for 19-årslaget på Verdal, og fikk også sin debut for A-laget i deres forrige kamp mot Byåsen-2. I går fikk han beskjed om at han var tatt med på kretslaget, Team Trøndelag, på en samling i Nederland i midten av august.

- Jeg ble veldig glad da jeg fikk beskjeden. Jeg gleder meg til samlingen, sier den ambisiøse 16-åringen.

- Jeg har store ambisjoner på fotballbanen, og har lyst til å bli noe stort. Jeg tror jeg kan klare det hvis jeg jobber hardt, sier han.

Oppdaterer så godt vi kan

Innherred skal forsøke å oppdatere så godt vi kan fra resultatene her i Østersund, men har naturligvis ikke mulighet til å få med oss alle kampene som spilles med lag fra Levanger og Verdal. Dersom man vil følge resultatene hos bestemte lag, kan dette gjøres via turneringens hjemmeside.