Tre scoringer av Jørn Taraldsen og to av Ole Gunnar Kvam sørget for en suveren seier i finalen.

- Det er herlig. Kjempeartig. Vi har hatt bra lagspill, og det er laget som gjelder. Så det kan hende at vi sentrer til en svakere spiller hvis vi kommer alene med keeper, for et lag er aldri bedre enn sitt svakeste punkt, så vi må få alle spillerne til å prestere bra, smilte Ole Gunnar Kvam etter at finalen og premieutdelingen var unnagjort.

I gruppespillet endte laget med en seier og to tap, og ble med det direkte kvalifisert til finalen i B-sluttspillet. Sett i ettertid er Kvam glad for at laget tapte den siste gruppespillskampen, slik at de havnet i B-sluttspillet i stedet for i A-sluttspillet.

- Hadde vi gått til A-sluttspillet hadde vi sannsynligvis røket i går, så sånn sett var det greit at vi tapte den siste kampen i går, sier han.

Frister til gjentakelse

Etter kampen takket trener Erik Plahn for en fin uke, og sa han håper at laget deltar også neste år. Både Kvam og kaptein Daniel Mollan er enige i det.

- Jeg satser på at vi bli med neste år også. Alle Verdal-lagene har heiet på oss og vært positive, sier kapteinen.

- Det har vært en kjempeflott uke. Alle er fornøyde. Etter tapet i går var vi litt nedfor, så det var viktig å få smilene på plass igjen i dag, forteller Mollan.

Kvam sier det var litt tynt å reise på turneringen med ni spillere, og håper enda flere blir med på laget neste år.

Måtte gi tapt

Nessegutten J13 måtte gi tapt i A-finalen mot Kattem lørdag formiddag.

Kattem, som slo ut Sverre i semifinalen, viste alvorlige hensikter fra start av og scoret to tidlige mål i finalen. Nessegutten-jentene hadde imidlertid ikke tenkt å gi seg, og Ane Toldnes Granli ga fornyet energi til laget da hun reduserte i 1. omgangen.

1-2 til pause gjorde at kampen sto og vippet, men drøyt ti minutter før slutt satte Kattem spikeren i kista med 3-1.

- Det var veldig spennende å spille A-finale, sa målscorer Toldnes Granli etter kampslutt. Hun var glad for scoringen, og ikke nevneverdig skuffet over at det ble tap.

- Å score mål var veldig artig. Jeg synes vi har prestert veldig bra denne uka, smiler hun.

I tillegg til fotballen har også jentene rukket å gjøre en rekke sosiale ting i løpet av uken. Første deltakelse i Storsjøcupen ga sølvmedalje til jentene, som gjerne tar turen tilbake neste år.

- Uken har vært bra, neste år går vi for gull, ler Toldnes Granli.