Etter en litt tam førsteomgang med få sjanser, får endelig LFK muligheten i andre omgang. Mateo Lopez scorer og Levanger går opp i ledelse etter 56 minutter.

Levanger hadde flere gode målsjanser på stillingen 0-1, men greide ikke å avgjøre kampen i sin favør.

Og der Levanger ikke satte sjansene sine, scoret hjemmelaget på sin første mulighet etter hvilen da 72 minutter av kampen var spilt. Etter utligningen tok hjemmelaget over mer av spillet, men ingen av lagene greide å avgjøre kampen til sin fordel.

Dermed er Levanger fortsatt nummerr 14 med 14 poeng, mens Nest-sSotra ligger helt sist med sine 10 poeng.

1 divisjonen tar nå tre uker sommerferie og Levanger sin neste kamp er hjemme mot fredrikstad 26. Juli.