Selv med et lite etterslep på registreringene har 6.600 forskjellige personer til sammen hatt 20.700 besøk på de forskjellige toppene i Levanger til nå i år. Mest populær er Bokkhaugen, med rundt 4.300 navn i boka. Purkvika har hatt 2.000 besøk og Stokkvola 1.900 besøk.

Månedlige arrangement

Hver måned er det et spesielt arrangement på en bestemt post, og torsdag var turen kommet til Høyslogruva på Skogn.

– Rundt 50 personer var med, og det ble en fin kveld i brukbart vær med gratisk kaffe og saft til alle, forteller Arve Brenne til Innherred.no.

To slike arrangement gjenstår før årets topptursesong er over. Torsdag 10. september går turen til Tomtvatnet, med oppmøte på Tomtvassveien. Søndag 11. oktober er det arrangement ved Skalltjønna, etter oppmøte på Skallstuggu.

Rekordår i fjor

I 2014, som var et skikkelig rekordår, ble det til slutt registrert 36.377 besøk på de tjue toppene som er med på lista. Bokkhaugen var også da mest populær med 8.570 besøk.

– Det blir vanskelig å klare ny rekord, sa Arve Brenne til Levanger-Avisa etter åpningen av Friluftslivets år i Staupsmarka i januar i år. Nå ser det faktisk ganske bra ut.

– I og med at vi er litt på etterskudd med registreringene, og allerede er oppe i 20.700, så kan det bli ny rekord i år også, sier Arve Brenne.