Tre og et halvt minutt på overtid kranglet Benjamin Stokke inn mål og dermed 2 - 2 i kampen mot Åsane.

Et svært viktig mål, skal vi tro alle som oppsummerte dagens kamp i vårt innsparkstudio.

I bunnstriden har LFK 24 poeng og ligger på nedrykksplass. Det gjør også Bærum som etter dagens seier mot Nest Sotra har 26 poeng. Dagens motstander Åsane har 29 poeng, og ligger like over streken. Det samme gjør Follo som også har 29 poeng. Bryne har 30 poeng og Fredrikstad 32 poeng.

Det er fem kamper igjen. Dersom Levanger sikrer seg ni til ti poeng er det tilstrekkelig, tror kaptein Tom Erik Nordberg. Nils Petter Strand, sportslig leder i LFK, mener det samme.

- Hadde vi tapt i dag hadde vært game over. Da hadde det vært kun teori igjen. Vi får holde fast i håpet som nå ligger der etter dagens uavgjortresultat, uttalte Strand i oppsummeringen etter dagen kamp.

Strand tror også poenget var svært viktig for å holde motivasjonen i laget.

Møter Ranheim neste helg

Neste kamp for LFK er borte mot Ranheim kommende helg. Så følger Bryne hjemme, Follo borte, Sogndal hjemme og til slutt Sandnes Ulf borte. Det spilles altså om 15 poeng.

I dagens kamp tok Åsane ledelsen etter 28 minutter spill. LFK utlignet ved Bendik Bye etter 49 minutter. Da hadde hjemmelaget sikret seg mer initiativ i kampen og hadde presset.

Men etter 59 minutter, mot spillets gang, sørget Åsane for et kontringsmål. Det så ut til å holde helt inn for bortelaget, men så sørget altså Benjamin Stokke for overtidsmål og uavgjortresultat og fortsatt håp om å berge plassen.

Se oppsummeringen i vårt #innsparkstudio i videoen i øverste bildet.