Ap vil, hva da?

Harald Berg, Levanger Frp.  

Meninger

Kaffen satte seg nesten fast i halsen da Avisa Innherred for lørdag 12. oktober slo opp i en reportasje at Ap krevde både lederen og nestlederen i en komite etter kommunevalget 2019. De fleste har fått det med seg, men ikke de rød/grønne som tapte valget, for selv om det er med 1 stemmes overvekt så har høyresiden flertall.

For å si det sånn; de rød/grønne er ikke i en situasjon hvor de kan kreve noen ting av posisjoner, fordi det bestemmes av høyresiden, uansett hvor uenige Ap med sine klakører er.

Etter valget var FrP større enn både Rødt, V og MDG, så hvis det er snakk om å kreve, så ligger FrP langt foran disse partiene. 463 personer stemte på FrP ved kommunevalget i Levanger, og når Ap og SV hevder at man ikke vil ha en fra FrP som komiteleder, så er det en krenkelse av en demokratisk rett folk flest har i et demokratisk valg i et demokrati.

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Meninger