Ap vil, hva da?

Harald Berg, Levanger Frp.  

Meninger

Kaffen satte seg nesten fast i halsen da Avisa Innherred for lørdag 12. oktober slo opp i en reportasje at Ap krevde både lederen og nestlederen i en komite etter kommunevalget 2019. De fleste har fått det med seg, men ikke de rød/grønne som tapte valget, for selv om det er med 1 stemmes overvekt så har høyresiden flertall.

For å si det sånn; de rød/grønne er ikke i en situasjon hvor de kan kreve noen ting av posisjoner, fordi det bestemmes av høyresiden, uansett hvor uenige Ap med sine klakører er.

Etter valget var FrP større enn både Rødt, V og MDG, så hvis det er snakk om å kreve, så ligger FrP langt foran disse partiene. 463 personer stemte på FrP ved kommunevalget i Levanger, og når Ap og SV hevder at man ikke vil ha en fra FrP som komiteleder, så er det en krenkelse av en demokratisk rett folk flest har i et demokratisk valg i et demokrati.