Annonse fra AMFI Verdal
Gå til

  Foto: Merete Haseth

– Det skjer én gang i livet

Mai, hvitveis og festdager nærmer seg. Og konfirmantenes store dag.

For mange av oss er det så lenge siden konfirmasjonsdagen at vi knapt husker.

Sommerfuglene, planleggingen og hvordan det hele gikk. Men hver eneste vår er det nye konfirmanter som står i tur. For å være dagens midtpunkt.

Og mange ser fram til den store festdagen.

– Det skjer én gang i livet, og jeg gleder meg til å feire sammen med hele slekta, sier Mats Kolstad på snart 15 år.


Taleklar kar

– Jeg tror det blir en artig dag, hvor mye kommer til å skje, sier Ronja Larsen (14).

– Jeg gleder meg, men er også litt nervøs. Nervene kommer av at jeg skal holde tale under seremonien. Det blir spennende, sier Julius Juberg (14) med et smil.

– Hva tror dere blir annerledes etter konfirmasjonen? 

– Egentlig ikke så mye, men du føler deg kanskje litt mer voksen, sier Ronja.

– Og så får vi nok litt mer ansvar, legger Julius til.


Ronja i mørkeblå Nalani-kjole og smykke fra PureFab. Sko fra Eurosko. Styling: Vita.  Foto: Merete Haseth

Julius i svart Bertoni-dress med hvit skjorte, slips og slipsnål fra Ainner Sia. Klokke fra Bellini. Sko fra Eurosko. Styling: Fernando Frisørene.   Foto: Merete Haseth

Mats i blå skjorte, Premium Jeans, sløyfe, blazer og belte fra Cubus. Sko fra Skoringen. Klokke og ring fra Bellini. Styling: Fernando Frisørene.  Foto: Merete Haseth

Ronja i Sister Point-kjole fra b.young. Urban Classics-sko fra Eurosko. Armbåndsur, øredobber og armbånd fra Bellini. Styling: Vita.  Foto: Merete Haseth

Julius i blå Bertoni-dress med lyseblå skjorte, brunt belte, slips og slipsnål fra Ainner Sia. Klokke fra Bellini. Sko fra Eurosko. Styling: Fernando Frisørene.   Foto: Merete Haseth

Mats i svart skjorte, merinoullgenser, chinos og belte fra Cubus. Klokke og ring fra Bellini. Styling: Fernando Frisørene.  Foto: Merete Haseth

Ronja i Mary coat-kjole og svart veske fra Cubus. Svarte sko fra Skoringen. Styling: Vita.  Foto: Merete Haseth

Ronja i kjole fra Zavanna. Sko fra Eurosko. Styling: Vita.  Foto: Merete Haseth

Ekstragave til to

Julius, Ronja og Mats har tatt turen innom AMFI Verdal for å snakke om konfirmasjonsdagen og forventningene. Og «tørrtrene» litt på noen av forberedelsene. Gjennom å prøve klær, fikse hår og sjekke gavemulighetene AMFI har i ermet.

– Konfirmasjonsdagen er en stor begivenhet for hele familien, og det er mye å tenke på, spesielt for konfirmant og foreldre, sier senterleder Tove Merakerås ved AMFI Verdal.

Derfor har senteret pyntet seg litt ekstra før årets festdager, for å bidra til inspirasjon og gode tips, både innen bordpynting, klær og gavemuligheter.

For å gjøre litt ekstra stas på to av årets konfirmanter, vil også AMFI Verdal gi bort to gavekort på 1000 kroner (se egen faktaboks lenger ned).

– Alle som handler gave, klær, frisørtime og så videre til konfirmanten fram til 26. mai, kan få konfirmantens navn skrevet på lister i butikkene, sier senterleder Tove ved AMFI Verdal.

DITT BORD: Ønsker du en følelse av gull, eller at duken skal være blå? I AMFI Verdal finner du fire bordvarianter satt sammen for tips og inspirasjon, med varer fra Blomsterstua, Nille, Kid Interiør og Kitchen.   Foto: Merete Haseth

LEKRE KAKER: Disse flotte kakene får du hos kafé Mei & Dei - som gjerne baker for deg også.  

Gaver som varer

De siste åra har pengegaver tatt stadig større plass på gavebordene til konfirmantene.

Men er det bare pengegaver som gjelder på konfirmasjonsdagen?

– Jeg tror det er mest penger folk ønsker seg, for da kan de kjøpe det de selv ønsker, og kanskje ha mer kontroll. Planen min er å spare til videre skole, bil, hus og sånt. Og til en språkreise, sier Ronja.

For penger står fortsatt høyt i kurs.

– Jeg ønsker meg mest penger, men vet at jeg skal få en ring fra gammeltanta til mora mi.

Det synes jeg er spesielt og litt kult, sier Mats.

– Tror dere at dere blir glade for andre gaver enn penger?

– Ja, det er tanken som teller, og gaver du ikke forventer kan jo bli noe av det som betyr mest, sier Ronja.

GAVER SOM SKINNER: Bellini på AMFI Verdal bugner av gaver i edelt metall. Hva med tilbehør som sølje eller hårspenne til bunaden? Armbånd i gull, eller lysestake i sølv? Og armbåndsur er både vakkert og radig. RØDE KINN: Hos G-sport finner du gaver som inviterer til frisk luft og fine opplevelser. DIGI-GAVE: I Telenorbutikken får du god hjelp til den som ønsker seg elektronikk og duppedingser. Som MovieMask, deksel og headset. Og mobiler, selvfølgelig!   Foto: Merete Haseth

 

Vinn AMFI-gavekort på 1000 kroner

Har du en konfirmant eller skal være gjest i konfirmasjon? Gjør innkjøpene på AMFI Verdal og la «din» konfirmant bli med i trekningen av 2 AMFI-gavekort på 1000 kroner.

  • Alle som handler gave, klær, frisørtime, kaker, konfirmasjonsmat og så videre til konfirmanten i AMFI Verdal, kan skrive på “sin” konfirmant på en liste i butikkene. Aktiviteten varer fram til 26. mai 2018.
  • Vinneren trekkes fra listene og kunngjøres ca. 1. juni 2018.

www.amfi.no/kjopesentre/amfi-verdal/

www.facebook.com/amfiverdal

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.