Annonse fra AMFI Verdal
Gå til

Ja vi elsker mai

Pynt deg til fest. Og bordet for kos.

Endelig er den her: Med barnetog, grunnlovsfeiring, konfirmasjoner og høytidsstemning. Og det skjer noe med oss når vi pyntet og fin setter oss rundt et høytidsstemt bord. Når duken er pen, blomstene smiler og lysene brenner. Vi prater sammen, er sammen.

Her finner du inspirasjon til borddekking og andre kjekke saker det er lurt å huske i mai. Vi i AMFI Verdal ønsker deg og dine fine maidager!


Skal du dekke bordet?

La deg inspirere av våre fire, fine festbord. Bordene er pyntet med varer fra Blomsterstua, Nille, Kid Interiør og Kitch`n i AMFI Verdal.

BLÅ SOM HAVET: Kanskje du ønsker at duken skal være blå? Lysholderne likeså? Slå deg løs, det blir så bra!   Foto: Merete Haseth

GOD SOM GULL: Hvitt og gull funker alltid. Og blir fantastisk med en anelse grønt.   Foto: Merete Haseth

Visste du dette om mai?

Ordet mai er fra latin etter guden Maius. Maius og gudinnen Maia ble feiret 1. mai. Derav kommer uttrykket «maie seg ut», som egentlig betyr å pynte seg til vårfesten 1. mai. Kilde: Store Norske Leksikon

NATURLIG RØFF: Lyst på noe annerledes? Litt røffere, og samtidig rolige farger? La naturen inspirere deg.   Foto: Merete Haseth

STILIG ELEGANSE: Eller hva med duk i sølv, glassperler og et fargerikt blomsterhav? Vel bekomme!   Foto: Merete Haseth

Har du husket?

• Barna vokser. Alltid lurt å sjekke at klær og finsko ikke har blitt for små, i god tid før barnetoget starter.

• Puss, puss - så får du nye sko. Våre skobutikker Eurosko og Skoringen har både kjærligheten dine gamle sko trenger - og et rikt utvalg av nye.

• Husk strømper! Det er fort gjort å glemme strømper til både liten og stor i oppløpet.

• Sol eller regn eller iskaldt? Det er det store spørsmålet. Derfor er det kjekt med både solkrem, regncape og ullstrømpebukser på luringa.

• Ute etter gaver som varer? Hva med ei bok fra Woxholt Libris? Eller sølv, gull og annet edelt materiale hos Bellini?

• Kanskje du foretrekker en gave som bidrar til frisk luft og røde kinn? G-sport Verdal har noe for enhver ambisjon og prisklasse.

• Har du duken klar? Husk at Marthes Renseri kan hjelpe deg. Eller du kan kjøpe ny hos både Kid Interiør, Nille og Europris.

• Blomster små - gjør noe både med oss og bordet. Blomsterstua har løsninger for ethvert bord.

• Lyst til å komme til dekket bord? Kafé Mei & Dei og Ørens Meieri serverer deg gjerne.


Har du antrekket klart?

Sjekk denne lenka festdager for mer inspirasjon og fine mai-antrekk som du finner i butikkene hos AMFI Verdal.

Ronja viser produkter fra butikkene i AMFI Verdal. For mer inspirasjon, klikk på linken over.  Foto: Merete Haseth

Vi kan bake!

Kake + mai = nam! Ønsker du hjelp til bakinga? Kafé Mei & Dei baker gjerne for deg.

Denne flotte kaka får du hos Kafé Mei & Dei.  Foto: Merete Haseth

 

Vinn AMFI-gavekort på 1000 kroner

Har du en konfirmant eller skal være gjest i konfirmasjon? Gjør innkjøpene på AMFI Verdal og la «din» konfirmant bli med i trekningen av 2 AMFI-gavekort på 1000 kroner.

  • Alle som handler gave, klær, frisørtime, kaker, konfirmasjonsmat og så videre til konfirmanten i AMFI Verdal, kan skrive på “sin” konfirmant på en liste i butikkene. Aktiviteten varer fram til 26. mai 2018.
  • Vinneren trekkes fra listene og kunngjøres ca. 1. juni 2018.

Nettside: AMFI Verdal    Facebook: AMFI Verdal

DIGI-GAVE: I Telenorbutikken får du god hjelp til den som ønsker seg elektronikk og duppedingser. Som MovieMask, deksel og headset. Og mobiler, selvfølgelig!  Foto: Merete Haseth

GAVER SOM SKINNER: Bellini på AMFI Verdal bugner av gaver i edelt metall. Hva med tilbehør som sølje eller hårspenne til bunaden? Armbånd i gull, eller lysestake i sølv? Og armbåndsur er både vakkert og radig - for eksempel denne fra Tommy Hilfiger.  Foto: Merete Haseth

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.