Bellini AS
Gå til

  Foto: Merete Haseth

Total makeover på Bellini

Bellini er pusset opp fra topp til tå, og torsdag 18. oktober feiret vi med en heidundrende reåpning på AMFI i Verdal! Nå gleder vi oss til fortsettelsen..!

Det er ikke bare lokalet som har fått en makeover. Nå er Bellini delt opp i et eget parfymeri og gullsmedavdeling, og heter nå Skin Tonic Parfymeri OG Bellini Gullsmed. Vi er på samme plass i Amfi-senteret i Verdal og tilbyr de samme tjenestene som før. Forskjellen er at vi nå har et enda bredere utvalgt av merkevarer og har knyttet til oss flere nye og spennende leverandører.

VI ER HER FOR DEG: Marte Haneseth, Unni Sandnes og Tonje Skjevik. I tillegg er Sajedeh Mazraeh en del av Bellini-teamet.  Foto: Merete Haseth

 

Nisjebutikk

- Vi er en nisjebutikk i kjøpesenteret.

I høst har vi fartet rundt på messer og tatt inn varer vi tror vil fenge både han, henne og de minste. Vi har noe for alle, mener daglig leder Marte Haneseth, som har tatt over lederansvaret etter Tonje Skjevik.

- Men Tonje vil fortsette i butikken med sin lange erfaring fra gullsmedbransjen, sier Marte.

Bellini Gullsmed og Skin Tonic Parfymeri deler fortsatt samme lokaler, men har hver for seg fått en mye tydeligere plass.


Vi reparerer gull, sølv og ur

Gullsmed Åshild Rønning på Åsen er Bellinis nye samarbeidspartner. Hun driver Gull- og Sølvverkstedet og reparerer både ur, gull- og sølvvarer.

- Åshild lager også sine egne kolleksjoner og vil bli en stor ressurs for oss på Bellini. Men enkelte ganger trenger gullet eller sølvet bare en liten puss - eller klokka et nytt batteri. Noe av dette gjør vi i butikken mens du venter, sier Marte Haneseth.

SAMARBEID: Gullsmed Åshild Rønning på Åsen er Bellinis nye samarbeidspartner. Hun driver Gull- og Sølvverkstedet, og reparerer både ur, gull- og sølvvarer.  Foto: Merete Haseth

 

Sminker, farger og napper bryn

Med Marte i butikken vil vi også ha ekspertise når det gjelder makeup og hudpleie. Marte, med sin erfaring fra Kicks på Magneten og Betty Blue frisør i Verdal, vil også farge og nappe bryn.

- Mitt mål er at kundene skal kunne komme på Bellini og bli pyntet til hver-dag og fest. Her kan du bli sminket, og få kjøpt tilbehør som smykker og vesker.

- Du kan også bli sminket til ulike event, som julebord, bryllup, bursdager etc. Eller om du rett og slett trenger litt veiledning hjelper vi deg også med det!

MAKEUPVEILEDNING: Marte hjelper deg gjerne med sminketips - og triks!  Foto: Merete Haseth

 

Lancôme og BareMinerals

Innkjøperne er ofte butikkenes viktigste medarbeidere, og vi har i høst vært på flere messer, blant annet Oslo Design fair og Skin Tonic Event.

- Vi gleder oss også til å presentere den nye veskeutstillingen, med de siste nyheter fra de danske designerne i Adax. I tillegg har vi tatt inn flere nye merker som blant annet Secrets By B, Sølvminen, Maanesten, By Biehl, BareMinerals, Lancôme, Shiseido, Inesse gull og diamanter med flere.

- Det skal være en opplevelse å gå rundt i vår butikk, og vårt mål er å ha varer som faller i smak hos de fleste, sier Marte Haneseth.

DET LILLE EKSTRA: Unn deg litt luksus i hverdagen. Vi har utvalget når du trenger det lille ekstra til deg selv eller en du er glad i.  Foto: Merete Haseth

 

Klokker i tiden

Aldri før har klokker vært så i tiden, og blitt et symbol på punktlighet og stil. Derfor har vi utvidet utvalget med flere nye merker.

Verdals egen Lasse Matberg, eller Instagram-fenomenet @lasselom, fronter klokkemerket Paul Hewitt, og Bellini blir de første nord for Trondheim som har disse klokkene i butikken. De finnes i ulike varianter til både menn og kvinner.  

PAUL HEWITT: Verdals egen Lasse Matberg, eller Instagram-fenomenet @lasselom, fronter klokkemerket Paul Hewitt, og Bellini blir den første nord for Trondheim som har disse klokkene i butikken.  Foto: Petter Formo

 

Skin TONIC

  • Skin Tonic er en parfymerikjede bestående av 68 uavhengige butikker.
  • I butikkene jobber det dyktige ansatte med bred kunnskap om de ulike merkene.
  • Vi utfører makeup i butikk og hjelper deg med å finne det du måtte trenge av hudpleie, kosmetikk og dufter. Fra før har vi merker som Shiseido, Elisabeth Arden, Biotherm og Artdeco.
  • Nå får vi også Lancôme og BareMinerals i butikken.

Festfin til årets julebord?

Vi tilbyr makeupveiledning og sminker deg til både hverdag og fest. Kom innom eller bestill time på tlf. 954 95 224.

Du kan også kontakte oss på Bellini Verdal.

Be Bellini Beautiful. Velkommen til oss!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.