AMFI Verdal
Gå til

Til mann 40+ som skal ut å handle julegaver

Så står jeg her igjen da… på lille julaften. Nedtellinga dunker i takt med hjertet. Venta og venta. Bare utsatt det hele. Men nå skal det skje. Det er nå det må skje: Jeg skal handle julegaver til kjerringa, barna og svigermor.

Handle lokalt på AMFI Verdal.  Foto: Merete Haseth

I enden av tunnelen lyser julestjerna. For jeg har vaska badet, og jeg har børi ved. Og saltinga og pepringa av ribba i går kveld ble vel en velinnpakka søknad til kveldens juleølsmaking hos Olaf borti gata? Jo. Magefølelsen er god.

Svetten står i panna idet jeg feier innom Kitch’n, og finner kokekar i alskens knæsje farger. Men denne karen lar ikke valgets kvaler stoppe seg. Valg er til for å smashes! Schmock! Turkis og svigers er som hand i hanske, som rakfisk og akevitt, som pepperkaker og Selbu Blå. Perfekt!

Telenorbutikken på AMFI Verdal.  Foto: Merete Haseth

Mobil troner øverst på samtlige versjoner av ønskelista til minstejenta. Herreminjuldag! Men ALLE andre har. Det ble annonsert i går, lørdag og dagene før det igjen. Skal jeg gå på den igjen? Eller stå imot? Synge «I did it my way» helt til 5. juledag? Og skal minstemann i huset få innvilga ønsket om bluetooth hodetelefoner, som sikkert har både koppholder, integrert pulsmåler og alskens duppeditter som bryr meg midt i kneet?

Med kappgangfart og sjumilssteg forserer jeg senteret. Drar kort, bærer tungt. Kjenner bicepsen glise. Og ser varmt på mine likesinnede. Et stort og vakkert «vi». Svett springer vi, kjapt ut og kjapt inn. Nå skulle de sett oss! For dette er effektivitet på sitt beste. En hel dag til julegavehandel? Tøys! Dette derimot, er stor idrett. Prestasjon!

JULEGAVETIPS: 1. Skjerf fra Manzini kr. 399 og hansker fra Monte Cristo kr. 299 finner du på Mambo. 2. Spill "Stor i kjeften" kun kr. 199 hos Woxholt. 3. Vi har flotte julegaver på Blomsterstua. 4. Abelstedt ringer fra kr. 998 får du kjøpt hos Bellini. 

 

Men hva med frua? Happy wife, happy life? Og julefred og julekos som varer helt til påske? Jeg trekker pusten i et tidels sekund, og suser nedover handlelista jeg ikke har med. Så tar jeg meg sammen og løper innom Bellini. Sekunder etter har jeg en bitteliten eske i glansa papir. En eske jeg skal vokte og gjemme så godt at hun ikke vil ane noe som helst. Før den plutselig dukker opp, langt uti julegaveåpninga.

«I am the man!» tenker jeg, idet jeg ser turbuksa hun har ønska seg henge på stativet som fungerer som fartsdump utafor G-Sport. I riktig størrelse! Og på tilbud til og med! I dag glei det godt!

Dermed er målstreken passert. Fornøyd med meg selv ser jeg på klokka. Jepp, 12 minutter og 47 sekunder… Ny pers, gitt! Og et hav av tid før juleølsmakinga. Tid som kan brukes til å vaske og skure, gnukke og gni. I år skal ikke julekvelden få komme på kjerringa.

G-sport på AMFI Verdal.  Foto: Merete Haseth

Bruk oss i dag… så finner du oss her, også i morgen.

En julegave er så mye mer enn en julegave. Og handler du julegavene dine lokalt, gir du samtidig en gave til lokalsamfunnet ditt:

• Gjennom å bruke bedrifter som bidrar til et levende sentrum hvor du kan stikke innom med små og store ærend.

• Gjennom å bruke bedrifter som støtter lokale lag og foreninger.

• Gjennom å bruke bedrifter som tilbyr ungdommene våre arenaer hvor de kan få erfaringer fra det virkelige arbeidslivet.

Dine gavekjøp betyr så mye. Ikke bare for oss i AMFI Verdal, men for det fine puslespillet vi alle er en del av. Puslespillet Verdal.

Tvi tvi med dine julegaver. Husk at det er tanken som teller… og at det er enkelt å bytte gaver som handles lokalt! 

Riktig god førjulstid fra oss i AMFI Verdal

www.amfi.no/kjopesentre/amfi-verdal/

www.facebook.com/amfiverdal

JULEGAVETIPS: 1. Vi har gavekort på AMFI Verdal. 2. Myke skjerf fra PreEnd kr. 299 hos Ainner Sia. 3. Herretøfler fra Rohde kr. 599 finner du på Eurosko. 4. Necktie Gift Box kr. 300 hos Purefab/Jack and Jones.  

Bellini gullsmed og Skin Tonic parfymeri på AMFI Verdal.  Foto: Merete Haseth

Les flere saker:

https://www.innherred.no/annonsorinnhold/2018/08/11/De-er-som-familie-17191432.ece

https://www.innherred.no/annonsorinnhold/2018/04/05/%E2%80%93-Det-skjer-%C3%A9n-gang-i-livet-16415025.ece

https://www.innherred.no/annonsorinnhold/2018/05/02/Ja-vi-elsker-mai-16553925.ece

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.