Aktiv Eiendomsmegling og Stiklestad Eiendom AS

LANDLIG OG SENTRUMSNÆRT: Nestvoldjordet boligområde er stort og åpent, sentrumsnært og samtidig tilbaketrukket. Foto: Olav Sunde  

Tror det blir rift om boligene på Nestvoldjordet

Nå er det klart for bygging av 48 boliger på Nestvoldjordet i Verdal. Nært sentrum, med sol fra morgen til kveld og med utsikt mot fjorden. - Denne nyheten er det nok mange som har ventet på, sier Ivar-Andrè Årstadvold-Pedersen i Aktiv Eiendomsmegling.

Nestvoldjordet bader i sol, og det orange teppet strekker seg helt ned til fjorden. Området ligger mellom Melan og Ydsedalen i Verdal. Kun én kilometer fra sentrum. Men tross sin sentrale beliggenhet, får man en følelse av at det ligger landlig til. Fjorden ligger og glitrer i aprilsola like nedenfor det som snart skal bli Verdals nye boligstrøk, og en gruslagt landevei krongler seg forbi like ved.

- Det er nettopp det som gjør dette området så unikt, sier prosjektleder og eiendomsmegler, Ivar-Andrè Årstadvold-Pedersen ved Aktiv Eiendomsmegling i Verdal. 

- Det er stort og åpent, sentrumsnært og samtidig tilbaketrukket. Rett og slett i pose og sekk når det kommer til beliggenhet. Flere av boligene får fjordutsikt og alle har gode solforhold.

Snart klart for bygging av 48 boliger. Prosjektleder og eiendomsmegler, Ivar-Andrè Årstadvold-Pedersen ved Aktiv Eiendomsmegling i Verdal, tror det blir rift om boligene på Nestvoldjordet. Foto: Karin Jegtvik 

Populært område

Nestvoldjordet ble ferdig regulert til boligbygging for et par år tilbake. Det er Stiklestad Eiendom AS som står bak prosjektet, og i februar i år ble den siste revideringen av bestemmelsene godkjent.

Så langt er det innregulert omlag 170 boliger her, men i første omgang er det nå salgsstart for 48 av dem. 36 av disse blir eneboliger fra 120 til 150 kvm og de resterende 12 enhetene blir leiligheter. Her kan man velge mellom selveide boliger og borettslag.

- Eneboliger med denne beliggenheten så nært sentrum har lenge vært mangelvare i Verdal. At det skal bygges boliger på Nestvoldjordet har vært kjent en stund og flere har allerede meldt sin interesse, sier Årstadvold-Pedersen.

Overraskende romslig og gode planløsninger

Området ligger nært både barnehager, barne- og ungdomsskole og butikker. Det er også kort vei til tursti og utfartsterreng. Innenfor en radius på én kilometer finner en alt en trenger. Det gjør at også kjøpegruppen er vid, ifølge eiendomsmegleren. Her vil både nyetablerte, barnefamilier og godt voksne trives.

Om interesserte kjøpere er tidlig på i byggeprosessen, kan de være med å bestemme og påvirke enkelte romløsninger og materialvalg selv. Dessuten er det smarte planløsninger, ifølge Aktiv eiendomsmegling. Alle boligene, uansett størrelse, kommer til å føles romslige.

- Ja, her tror jeg mange kommer til å bli positivt overraska. Her er det lurt å være frampå. Dette er en unik mulighet, sier Årstadvold-Pedersen.

Nestvoldjordet i Verdal er regulert for omlag 170 boliger. Nært alle fasiliteter og samtidig landlig og åpent. (Dette blir populært, mener prosjektleder ved Aktiv Eiendomsmegling.) Foto: Olav Sunde 

 

Innflyttingsklart til neste sommer

Eneboligene har 3 til 4 soverom, og ni av de største blir bygd med egen utleiedel. Så her blir det mulighet for gode leieinntekter for de som ønsker det.

Alle boligene får tomter med plen og gårdsplass. Det blir felles lekeplass, som vil stå ferdig allerede før de første flytter inn. Parkering er løst med garasjer, carporter og parkeringsplasser tilknytta hver bolig.

- Prospektet blir klart i løpet av april og det er lite som gjenstår før byggestart. De første boligene er nok innflyttings-

klare allerede til sommeren 2020, og jeg ser for meg at det kan bli rift om dem, sier Årstadvold-Pedersen.

Folk som er interesserte og nysgjerrige kan ta kontakt med Aktiv Verdal. Og det er ingenting å vente med; interessen er stor.

Kontaktinfo:

Ivar-Andrè Årstadvold-Pedersen,

Aktiv Eiendomsmegling i Verdal. Tlf. 46191655

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.