Melhus Bil Steinkjer AS
Gå til

  Foto: Guro Nygård

Nå får du prøvekjøring levert på døra

En lun fyr med lokal tilhørighet. Et vennlig ansikt med behagelig stemme. Likandes og lettvint. Ole Marius trer ut av bilen med spesifikasjonene under arma. Så er det bare for deg å gi gass – rett ut fra din egen næringseiendom.

Varebilsenteret hos Melhus Bil på Steinkjer introduserer et nytt tilbud for næringsvirksomhetene i Innherred. Kundene slipper nå å bruke tid på å reise til bilforretningen. Som mobil selger, bringer Ole Marius Bjugan små og store varebiler, kombibiler og pickuper ut til kundene. Prøvekjøringa kan starte rett utenfor inngangsdøra.

– Kundene skal kunne inngå en kjøps- eller leasingavtale uten bruk av unødvendig tid borte fra virksomheten, sier Ole Marius. – Vi tilbyr dem spart tid.

Varig relasjon

Ole Marius har jobbet med relasjonsbygging i mange år og ser fram til trivelig bilprat i næringsbedriftenes egne miljø. Etter kjøps- eller leasingavtalen er inngått, vil Ole Marius fortsette å være deres faste kontaktperson. Han er godt i gang med å besøke Melhus Bils eksisterende kunder – med positiv respons. Han understreker samtidig at han gjerne mottar invitasjoner fra andre bedrifter som vil teste nyttekjøretøy.

– Er det noen som kjenner en trang til å prøvekjøre den nye Ford Transit Custom for eksempel, så kommer jeg kjørende, jeg, bekrefter han ivrig.

Det er ingen tvil om at Ole Marius liker å oppsøke og stifte nye bekjentskaper. Om det faller naturlig, tar han gjerne en jaktprat under prøveturen også.

Bilselger Ole Marius Bjugan tropper villig opp hos næringskunder som vil teste de nyeste nyttekjøretøyene fra Ford.  Foto: Guro Nygård

Intro-tilbud

Varebilsenteret kjører nå en kampanje i forbindelse med det nye tilbudet. Næringsvirksomheter som har behov for ny varebil, kombibil eller pickup kan slå til på et multikonsept rundt finansieringen av kjøpet.

– Tilbudet inkluderer service, dekkhotell, forsikring og en nominell rente på 2,49 %, forteller plassjef Gunnar Skogset. – Et kjempetilbud, med andre ord. Så det lønner seg å kontakte Ole Marius nå!

Om bedriften trenger god likviditet til andre prosjekt, er leasing et godt alternativ til kjøp.

– Med en leasingavtale betaler kunden et fast beløp per måned og slipper den større engangskostnaden, poengterer Ole Marius. – For små bedrifter spesielt, vil leasing være en god løsning. Det er veldig forutsigbart.

Melhus Bil er Midt-Norges største forhandler av nyttekjøretøy fra Ford. Varebilsenteret på Steinkjer tilbyr fleksible løsninger for næringsvirksomheter i Innherred.  Foto: Guro Nygård

Effektiv behandling med fastlegeordning

Varebilsenteret tilbyr også spart tid når behovet for service og reparasjoner melder seg. Bedrifter som ikke har mulighet til å ta bilen ut av trafikk, kan bestille hente- og bringeservice. Øvrige kunder kan avtale å svippe innom med bilen på ettermiddags- eller kveldstid.

– På verkstedet får bilen sin egen, personlige servicetekniker, forteller Ole Marius. – Eller «fastlege», som vi sier, da, legger han til med et smil. 

Melhus Bil har opprettet en «fastlegeordning» på verkstedet. Bilen får en fast servicetekniker som blir godt kjent med bilen for å raskt kunne gi riktig diagnose.

– Når du kommer på verkstedet med bilen, er det bare å gå rett inn til din servicetekniker som avklarer tidsbehov, forklarer plassjef Skogset. – Deretter bruker vi minst to mekanikere på jobben for å halvere ventetiden.

Kunder med bilen inne på service, får dessuten et garantert tidspunkt for ferdigstilling – som ofte er akkurat lenge nok til å nyte en kopp kaffe og bla gjennom dagens avis.


Ønsker du å prøvekjøre nyttekjøretøy?

Ta kontakt med Ole Marius Bjugan på telefon 46 47 11 34 eller send en epost til ole.marius.bjugan@melhusbil.no, så tar han turen!


Melhus Bil:

Melhus Bil ble etablert på Melhus i 1987 og er Midt-Norges største forhandler av Ford person- og varebiler.

Hos Varebilsenteret på Steinkjer får du:

- prøvekjøring med startpunkt hos din bedrift

- godt utvalg av nyttekjøretøy fra Ford

- intro-tilbud ved kjøp før 30.06.2019

- henteservice av bil til service og reparasjoner

- fast kundekontakt og servicetekniker

www.melhusbil.no/steinkjer

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.