Aktiv Nybygg
Gå til

Flytter hjem til gode minner og nærhet til naturen

Nærhet til skogen og sjøen, vakre solnedganger og kort vei til sentrum, lokker Janne Botnen hjem til Ørmelen. Hun har kjøpt seg leilighet i nye Tangentunet borettslag i Verdal.

Her var kantina til yrkesskolen på Ørmelen før, mimer Janne Botnen.

Da jeg var lita dro jeg hit og fikk vaffelrestene av hun som jobba her. En eldre dame.

Hun peker på bygget som en gang i tiden tilhørte Frol yrkesskole, også kalt voksenopplæringa på Ørmelen. Hun har mange minner fra dette stedet, siden hun vokste opp kun noen kvartal unna.

Janne Botnen gleder seg til å flytte hjem til barndommens paradis på Ørmelen i Verdal.   Foto: Karin Jegtvik

 

Ser kun fordeler

Den gamle kantina skal rives og opp av ruinene stiger snart nye Tangentunet borettslag. Om en stund blir det leiligheter med topp standard og heis her.

Janne jobber som lærer og har bodd hele sitt voksne liv på Skedsmo utenfor Oslo. Hun flytta fra Verdal i 2004 etter endt studie på lærerhøgskolen på Levanger, men nå lengter hun hjem til familie og venner. Da passer det perfekt at det blir nye leiligheter akkurat her, for det er ingen annen plass hun heller vil bo enn i sitt barndomsparadis på Ørmelen.

Jeg ser kun fordeler med å bo her. Det er nært sentrum, sol hele dagen og utsikt utover hele Mela. Jeg gleder meg spesielt til å komme nærmere naturen og turområdet Ørin, som ligger rett bak her. Og så går det kjapt å komme seg ut på E6. Det er også en fordel siden jeg har fått jobb på Frol barneskole og skal pendle til Levanger hver dag.

Leilighetene er sørvendt og har dermed gode solforhold.  Foto: Illustrasjonsbilde

Det bygges i første omgang seks leiligheter i Tangenvegen 36. Med vannbåren varme og heis opp til andre etasje.   Foto: Illustrasjonsbilde

Moderne og praktisk

Leilighetene blir sørvendt, og det betyr gode solforhold.  Det vil også bli mulig med individuelle tilpasninger for de som er tidlig ute. Alle leilighetene er utstyrt med carport, og det blir både trapp og heis opp til boenheter i andre etasje.

Boligene er moderne og planløsningen blir god og praktisk. Det blir kvadratiske leiligheter, store rom – ikke langt og smalt. Det vil også bli vannbåren varme, forteller prosjektansvarlig og eiendomsmegler ved Aktiv Eiendomsmegling, Ivar-André Årstadvold-Pedersen.

Det vil bygges tilsammen 30 – 40 boenheter ved Tangentunet borettslag. Og selv om de ligger praktisk til like ved E6, er det et svært rolig område. Leilighetene i seg selv er også støy- og lydisolerende.

 

Et yndet turområde

Det går en gruslagt sti under E6-en og inn til skogen. Her kapsles du inn av store grantrær, som gir deg ro og fjerner deg fra den daglige støyen. Solstrålene trenger seg mellom de barkledde greinene og fuglene kvitrer bekymringsløst mellom tretoppene.

Om du forsetter gjennom skogen kommer du ut ved fjorden og Ørin naturreservat. Her er det bademuligheter på sommeren og en gruslagt sti som går langs sjøen. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor Janne trives så godt her.

Dette er en stor grunn til at jeg ønsker å bo her. Jeg er et turmenneske, sier Janne.

Ørin naturreservat er et yndet turområde. En kort spasertur gjennom skogen, så åpenbarer dette seg.   Foto: Karin Jegtvik

 

Trenger en lettstelt bolig

Også Karin Skogseth nevner friluftsområdet Ørin som en god grunn til at hun har kjøpt leilighet i Tangentunet borettslag.

Jeg trives veldig godt her. Jeg har bodd i dette området i nesten 50 år. De siste ni årene har jeg bodd i et rekkehus i Tangenvegen, men nå ønsker jeg å flytte i leilighet.

Karin er pensjonist og reiser en del, og ønsker en mer lettanvendelig bolig. Hun har kjøpt leilighet i andre etasje, og syns det er veldig praktisk at bygningen blir utstyrt med heis.

Dette er et rolig og fint sted. Jeg trives veldig godt her. Gåavstand til sentrum og nært friluftsområde, og heis – det er viktig når man blir eldre.

Så langt er to av de første seks leilighetene ved Tangentunet borettslag solgt. Aktiv Eiendomsmegling tror ikke det blir vanskelig å få solgt de andre heller.

Dette er et område i utvikling og det er gode solforhold og bra standard på leilighetene, sier eiendomsmegler Ivar-André Årstadvold-Pedersen.

Karin Skogseth har kjøpt en av leilighetene i andre etasje.  Foto: AktivEiendomsmegling

 

TANGENTUNET BORETTSLAG

Det bygges i første omgang seks leiligheter i Tangentunet borettslag. Prosjektet skal tilsammen bestå av 30 – 40 boenheter.

  • Sted: Tangenvegen 36, Verdal
  • Området: Ørmelen, nært sentrum og naturområdet Ørin med fine turforhold
  • Fasiliteter: Carport, vannbåren varme, sørvendt og gode solforhold, trapp og heis opp til andre etasje
  • Byggestart: Høsten 2019
  • Ferdigstilt: Sensommeren 2020

Ønsker du mer info? Kontakt Ivar-André Årstadvold-Pedersen, prosjektansvarlig og eiendomsmegler. Tlf. 46 19 16 55 - e-post: ip@aktiv.no

https://www.aktivverdal.no

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.