Aktiv Eiendomsmegling
Gå til

Offensiv satsing på nye boliger

Aktiv Innherred AS satser stort på nye boligprosjekt. Det skal ferdigstilles 80 leiligheter og eneboliger på Skogn og Verdal som er innflyttingsklare i 2020.

Et av boligprosjektene mange har ventet på er Bankplassen i Skogn. På grunn av innsigelser fra Bane Nor knyttet til jernbaneovergangen i sentrum har det vært full byggestopp i bygda. Nå er det endelig åpnet for bygging igjen og Aktiv Innherred slipper nå 16 leiligheter for salg, midt i smørøyet av sentrum.

Også Kroken Hage i Verdal sentrum har opplevd stor suksess. Etter ferdigstillelsen av trinn 1 i juni i fjor er trinn 3 nå for salg og trinn 4 blir tilgjengelig for kjøperne om ikke lenge.

KROKEN HAGE: Trinn 4 er tilgjengelig for kjøperne om ikke lenge.  Foto: Illustrasjon

 

Salget er i gang

- Prospektet for Bankplassen ble klart tidligere denne uka og annonsene er sluppet på nett de siste dagene. Det er med andre ord et rykende ferskt og spennende prosjekt, og ikke minst etterlengtet hos skogningene. Og vi er veldig glad for å kunne presenterer dette prosjektet nå, sier nyboligansvarlig i Aktiv Innherred, Ivar-Andrè Årstadvold-Pedersen.

Det er Stiklestad Eiendom som er utbygger av leilighetene som skal bygges på tomta til selskapet Åsveien 15 AS. Her blir det parkeringskjeller, heis og romslige balkonger, ifølge Årstadvold-Pedersen.

- De første salgene er allerede et faktum. Målet er at skogningene skal flytte inn i nye leiligheter 2020. Byggestart blir så snart vi har solgt 6 leiligheter, og skal vi dømme etter interessen så langt så blir det nokså snart, smiler han.

 

170 enheter på Nestvoldjordet

Et enda større prosjekt fra Aktiv Innherred er Nestvoldjordet i Verdal. Her kommer det totalt 170 enheter. I første omgang skal det bygges 18 leiligheter og 36 eneboliger. Hvis alt går etter planen vil de første boligene være innflyttingsklar sommeren 2020.  

- Her får man en unik beliggenhet. Området ligger landlig til utenfor sentrumskjernen, men er likevel sentrumsnært. De som velger å bosette seg her får med andre ord i pose og sekk. Utbyggingen vil skje midt mellom Ydsedalen og Tvistvold, som er godt etablerte boligområder. Vi er trygg på at interessen blir stor her også, så det er bare å melde seg på for potensielle kjøpere, inviterer Årstadvold-Pedersen.

ANLEGGSARBEID: Grunnarbeidet er allerede i gang på Nestvoldjordet og de første boligene vil være innflyttingsklar i 2020.  Foto: Vegard Knudsen

MEGLER I VINDEN: Nyboligansvarlig i Aktiv Innherred, Ivar-Andrè Årstadvold-Pedersen, gleder seg over stor anleggsaktivitet på Nestvoldjordet i Verdal. – Her kommer 170 enheter for salg, på en landlig, men sentral beliggenhet.   Foto: Vegard Knudsen

Jobber fulltid med nybolig

Aktiv Innherred er eneste meglerbedrift på Innherred som har en fast megler som jobber utelukkende med nyboligsalg.

- Nyboligmarkedet er interessant. Det bygges mye, og så og si alle prosjekt blir realisert. Mange spør seg om det er nok kjøpere, og svaret er ja. Fordelene med at vi kan tilby en helhetlig tjeneste på nyboligsalg, er mange. Jeg har en tett og god dialog med entreprenører og utbygger, og kjøperne får snakke med noen som kan nybolig. Her råder et annet regelverk enn ved kjøp og salg av brukte boliger, som boligkjøperne normalt sett ikke kan mye om. Da er det kjekt å vite at megleren har spisskompetanse på dette området.


11 ansatte

Aktiv Innherred har vokst til å bli et av de største meglerhusene på Innherred. Nestorene i meglerhuset, Kristen Fostad og Stein Aksnes, startet opp Innherredsmegleren i 2008.

Senere sluttet de seg til den nasjonale meglerkjeden Aktiv Eiendomsmegling. Nå teller de totalt elleve ansatte ved kontorene i Levanger og Verdal.


Tilfredse kunder

- Vi er seks ansatte i Verdal og fem i Levanger, og vi jobber nå med å styrke staben med ytterligere med ett årsverk. Vi er ikke største meglerhus på Innherred, men nærmer oss i Verdal. Totalt sett ligger vi på en markedsandel på mellom 30 og 35 prosent på bruktbolig. I nyboligsegmentet er vi enda større, sier daglig leder Marius Solli.

- Markedsandelen er en parameter vi blir målt på, men viktigst av alt er kundetilfredshet. Vi lever av fornøyde kunder, enten de kjøper eller selger via oss, og derfor var det ekstra artig at Aktiv-kjeden vant norsk kundebarometer for bransjen eiendomsmegling i 2019.


Erfarne meglere på laget

Med over tjue års erfaring i bransjen har nevnte Fostad og Aksnes den lokalkunnskapen og nettverket som trengs for å skille seg ut i mengden av meglerhus.

- Det er helt klart en stor fordel for oss å ha et par erfarne ringrever som kjenner lokalmarkedet godt og har et bredt nettverk med seg fra sine tidligere jobber. Mange kunder velger gjerne en megler de kjenner fra før og ikke et spesifikt meglerfirma når de skal kjøpe eller selge bolig. Når vi i tillegg har flere unge og sultne meglere på laget, får vi et spekter og en dynamikk i staben som gjør oss slagkraftig i markedet, mener Solli.

DEN LOKALE MEGLERN: Fokus på det lokale og kjente gjennomsyrer alt i virksomheten til Aktiv Innherred AS. 

Fokus på det lokale

Aktiv Innherred AS ble for noen år siden kjøpt opp av Eika-banken Aasen Sparebank og senere har også Hegra Sparebank kommet inn på eiersiden. Meglerhuset har adoptert strategien fra eierne sine med å satse lokalt.

- Fokus på det lokale og kjente gjennomsyrer alt i vår virksomhet. Når vi for eksempel ansetter nye medarbeidere er lokal tilhørighet et kriterie som står sterkt. Vi bruker heller ikke sentrale fellesfunksjoner som saksbehandling og oppgjør for gjennomføring av salg, men våre egne folk styrer hele prosessen. I så måte går vi litt mot strømmen. Mange av våre konkurrenter sentraliserer deler av sin virksomhet, påpeker Solli.

- Å ha alle funksjoner i eget hus er noe vi har fått veldig positive tilbakemeldinger på, både fra våre kunder og ikke minst våre egne ansatte. Den lokale tilhørigheten har blitt en styrke for Aktiv Innherred, legger han til. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.