Magneten Kjøpesenter
Gå til

Velsmakende og variert

Japansk? Amerikansk? Eller norsk? Spisestedene på Magneten har mat for enhver smak.

Etter en tung koronaperiode med delvis stengte dører ser forsommeren endelig lys ut. Smilende kokker og servitører tar imot gjestene med deilige måltider basert på ferske, kortreiste varer.


Servering med sol og utsikt

Jordbærpikenes ledere Berit Langseth og Merete Skjesol gleder seg over at de igjen kan servere sine gjester vafler, suksessterter og gode, mettende varmretter.

- Vi lager all mat fra grunnen av, fra brød til kaker og middager, smiler Berit mens hun med store bokstaver skriver «VELKOMMEN» på restauranttavlen.

Langseth og Skjesol fryder seg over at solen og vårfølelsen igjen har gjort sitt inntog.

- For oss er det spesielt hyggelig å kunne ta i bruk balkongen igjen. Utebordene har stått klare lenge, men det var først etter 17. mai at været ble bra nok til at folk kunne kose seg her ute, smiler Berit mens hun tar inn den friske luften og utsikten over Eidsbotn.

MATSERVERING PÅ BALKONGEN: Endelig kan vi servere blant annet suksessterte og gulrotkake på balkongen igjen, smiler drivere av Jordbærpikene Merete Skjesol (t.v.) og Berit Langseth. 

 

Ny vri på populær buffet

I kjøpesenterets førsteetasje venter den lune atmosfæren til Sabrura. Da restauranten introduserte sushibuffeten på Magneten i juni i fjor, ble den en umiddelbar suksess.

Selv om det populære buffettilbudet må ta en pause for tiden, er de brennferske alternativene oppsiktsvekkende delikate.

- Det er viktig for Sabrura å gi gjestene den gode buffetfølelsen de er vant til her hos oss. Vi har derfor satt sammen flere komboer som gjenskaper den følelsen, forteller John Philip Friberg.

Av de nye komborettene forklarer han at «Stor kosekombo» og «Liten kosekombo» har slått spesielt godt an hos kundene.

- Det er veldig hyggelig å få kommentarer fra fornøyde kunder som for eksempel, “Oi, herre vart vi god og mætt av, ja”, smiler Friberg.

SMAKFULLE OPPLEVELSER: Daglig leder ved Sabrura Levanger, John Philip Friberg, lever og ånder for å gi kundene sine smakfulle opplevelser. Foto: Sabrura 

KOSEKOMBO: Sabrura tok sushibuffeten til Magneten, og innherredsbyggen elsker den. Nå har forsommerens alternativer kommet i form av «Liten kosekombo» og «Stor kosekombo». Foto: Sabrura 

Trivelig med nye kunder

Anne Meyer, franchisetaker ved Big Bite, har nok å henge fingrene i.

- Fordi vi har butikken bak disk, var vi aldri koronastengt. Dette har ført til mange nye kunder, og det er veldig trivelig, nikker hun.

Hos Big Bite bugner det av påleggskjøtt, ferskt grønt og fristende dressinger.

- Poenget for oss er at alle skal få den påleggskombinasjonen de har lyst på, og at alt vi serverer er ferskt og kortreist, forteller Meyer.

- Jeg må også slå et slag for brødet vi får fra et bakeri i Namsos. Det er så godt, og ferskt. Det finnes ikke maken, sier hun.”

SANDWICH ETTER DIN SMAK:Hos Big Bite på Magneten får kundene bestemme detaljene selv. Ingen sandwich er lik, og er tilpasset det kundene vil ha, sier franchisetaker Anne Meyer. 

 

Populær drive-thru

Burger Kings drive-thru har vært redningen for mange den siste tiden.

- Selv om vi stengte selve restauranten i noen uker, var vi godt tilrettelagt for fortsatt servering via drive-thruen. Den har vært ekstremt travel, forteller daglig leder Katrine Indal.

Nå kan gjestene komme som normalt. De fleste bruker Burger Kings telefonapp ved bestilling istedenfor den vanlige betalingsautomaten i lokalet.

- Telefonappen kom tidlig i mai, og med den kan kundene bestille det de vil og betale på forhånd. De kan til og med velge tidspunkt når de vil hente maten, noe som fungerer veldig bra, sier Indal.

Nå er Sabrura, Burger King, Jordbærpikene og Big Bite klare for sommerinnrykket, både av lokale og og langveisfarende på ferie i eget land.

PÅ AMERIKANSK VIS: Katrine Indal ved Burger King serverer flammegrillede burgere på godt amerikansk vis og kan igjen ta imot kunder inne i restauranten. 

 

Ledernes favoritter:

Sabrura: Lindesnes maki. Den finner du blant annet i “Liten kosekombo”.

John Philip Friberg

Burger King:Trøffelburgeren. Den heter “Truffle King.

Katrine Indal

Jordbærpikene: Kyllingsalaten. Åh, den er bare helt nydelig – lun, og med god salat ved siden av.

Berit Langseth

BigBite: Pulled pork med ost og bacon, coleslaw, hvitløkssaus og barbecue-saus – og friske grønnsaker.

Anne Meyer

  Foto: Foto: Big Bite

 

BESTILL MAT:

Big Bite:

Meny og bestilling på nett:  www.bigbite.no/bestill-mat

Telefonbestilling: 488 92 908


Jordbærpikene:

Meny og bestilling på nett:  www.jordbarpikene.no

Telefonbestilling: 454 75 108


Burger King:

Meny og bestilling på nett:  www.whopperlab.no/

Telefonbestilling: 74 01 66 01

Bestilling også via app.


Sabrura:

Meny og bestilling på nett:  www.sabrurasushi.no/

Telefonbestilling: 455 03 852

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.