– Derfor er det en selvfølge for oss å bo på Bruborg

PRODUSERT AV INNHERRED FOR ROSTU

Hanne Merete Skevik og hennes familie er nærmeste nabo til nye Kvilstad Boligpark på Bruborg. De kunne ikke tenke seg å bo noe annet sted.

– Vi bor så nære alt! Man kan gjøre det man vil hele tiden, sier Hanne Merete Skevik opprømt. Hun er oppvokst akkurat her, rett ved området hvor Kvilstad Boligpark etableres med eneboliger i rekke. Hanne Merete er lykkelig for at hun kjøpte barndomshjemmet sitt i 2004. Nå deler hun huset med forloveden Marius og tre av deres til sammen fem barn.

To minutter til sentrum

Marius Vendshol står klar utenfor inngangsdøra og venter tålmodig på sin kommende kone. Hunden Lilly, en hvit cockapoo, snuser ivrig rundt trappa. Med boligparken i ryggen, rusler familien mot det lille skogholtet på toppen. «En stor skog for små føtter», som Dennis på snart 17 beskrev den. Yngstesønnen Lukas leder an med turning oppover gata. Trettenåringen er en spretten gymnast for IL Sverre og trener støtt i Løa på Røstad. Nabolaget er veldig stille og rolig. En nabo hilser og sykler forbi. To minutter tar det å sykle ned til sentrum. Syv minutter å gå.

ENEBOLIG I REKKE:
Boligene ligger luftig til på Bruborg i Levanger.

UTSIKT FRA BALKONGEN: Familiene på Kvilstad kan nyte ettermiddagssola med utsikt mot Høgberget og Eidsbotn.

Luftig og solrikt

Marius ble en del av familien da han kom flyttende fra Son ved Oslofjorden for halvannet år siden. Han liker at de bor høyt og luftig på Bruborg. Nå nyter de vårsola utover ettermiddagene.

– Det er fint oppå her, nikker han og gløtter over det grønne landskapet mot Høgberget og Moan. Han forteller at de går ofte tur med hunden langs Levangerelva. Marius trives ute i naturen, og er spesielt glad i båtliv. Han synes det er helt optimalt med kort vei både til sjø og fjell.

– Men det aller beste med Bruborg, er jo dama her!, stråler han og tar et godt tak rundt forloveden.

Tilrettelagt for barn og unge

Ved skogholtet ligger en liten fotballbane idyllisk til. Nærmeste nabo sørger for å klippe gresset jevnlig.

– Barna i gata har fine lekeplasser og fotballbaner å boltre seg på. Det bor mange familier med småbarn og ungdommer her nå, forteller Hanne Merete.

Ungdommene i familien trives veldig godt her. Lukas er glad for at han kan sove lenge om morgenen før han sykler bort til Frol barneskole på under fem minutter. Dennis har spilt mye ball på fotballbanene under oppveksten, både den lille og den store. Fabritiusbanen ble oppgradert til en flott bane med kunstgress for bare noen år siden. Nå synes han det er fint å kunne rusle ned til sentrum for å møte kompiser.

BARNEVENNLIG:
Huske, leke i sandkassa eller spille fotball? Barna kan velge mellom lekeplasser eller benytte friområdet rundt Kvilstad.

FOTBALLBANER:
Flere fotballbaner ligger i nærområdet på Bruborg, både for organisert spill og for familiemoro.

Badested «rett ned bakken»

Plutselig lyser Lukas opp.

– Åh, vi må ned til Laksberget!, utbryter han og småløper nedover stien omgitt av grønne trær. Før de andre får sukket for seg, er sko og sokker av og gutten på vei ut i elva. Lilly hopper etter. Hanne Merete ler mens hun forteller at her møtes barna og bader om sommeren. På gresset kan man ligge og sole seg i landlige omgivelser. Lilly elsker turene hit.

Badested «rett ned bakken»

Plutselig lyser Lukas opp. – Åh, vi må ned til Laksberget!, utbryter han og småløper nedover stien omgitt av grønne trær. Før de andre får sukket for seg, er sko og sokker av og gutten på vei ut i elva. Lilly hopper etter. Hanne Merete ler mens hun forteller at her møtes barna og bader om sommeren. På gresset kan man ligge og sole seg i landlige omgivelser. Lilly elsker turene hit.

Vi bor så nære alt!
Man kan gjøre det man vil hele tiden.
Hanne Merete Skevik

KJÆRESTEBENK:
Marius Vendshol og Hanne Merete Skevik nyter sola, stillheten og hverandre ute i det fri.

Snarvei til Moan

Ønsker man å ta med hunden på en lengre tur, er det fint å gå en runde om Moan, til sentrum og opp til Bruborg igjen. Hanne Merete peker mot et gult hus på den andre siden av elva.

– Følger vi stien videre forbi huset der, er vi straks på Magneten. 20 minutter tar det å gå til Moan fra huset vårt. Jeg synes det har blitt så fint der nede nå, med stranda og stien langs Eidsbotn, sier hun.

Ønsker flere inn i naboskapet

Lilly vender den våte snuten hjemover igjen med resten av flokken hakk i hæl. Hanne Merete minnes hvordan området så ut da hun var lita jente.

– Det var et stort jorde hvor Kvilstad Boligpark bygges nå, med en rød låve rett der borte. Det var fint da, og jeg synes området ser veldig bra ut nå også. De nye rekkehusene er jo så fine, skryter hun.

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen hit. Vi har det veldig hyggelig her i nabolaget vårt, smiler hun.

Kvilstad Boligpark fasade.jpg
Kvilstad Boligpark Interir.jpg
Kvilstad Boligpark Interir2.jpg
Kvilstad Boligpark Interir3.jpg

Vi har gleden av å presentere 3 boliger i kjede. Boligene er 106 kvm, har 3 soverom og 2 bad.

Byggetrinn 3 ligger for salg

Eiendomsmegler i Aktiv Innherred, Ivar-André Årstadvold-Pedersen, forteller at byggetrinn 3 nå står for tur på Kvilstad.

– Boligene er veldig fine. De er romslig av størrelse og ligger i en helling slik at alle enhetene får utsikt og sol. Og så er området utrolig bra, da, sier Årstadvold-Pedersen.

Drømmer du om en plettfri bolig som du kan flytte rett inn i?

Ta kontakt med eiendomsmegler Ivar-André Årstadvold-Pedersen for mer informasjon og avtale visning.

PS: Gå- eller sykkeltur i nærmiljøet anbefales før eller etter visningen!

Epost: ip@aktiv.no
Mobil: 461 91 655

Rostu Bolig AS er utbygger for Kvilstad-prosjektet på Bruborg i Levanger. Her bygges totalt 22 nye boliger.

I nærmiljøet til Kvilstad Boligpark får du:

  • et rolig, stille og hyggelig nabolag
  • 5 minutters sykkeltur til barneskole
  • 7 minutters gange til sentrum
  • 20 minutters gange til Moan
  • fotballbaner og lekeplasser
  • trivelige turstier
  • landlige omgivelser

Om VÅRE INNHOLDSARTIKLER

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Mediehuset Innherred

Design/layout: Adresseavisen Studio